- Konu Sahibi Konu Sahibi
alınmazmı bunlardaSöylediğim modeller rakipsiz hocam. Orta kalite bir ürün bu attığınız.
alınmazmı bunlardaSöylediğim modeller rakipsiz hocam. Orta kalite bir ürün bu attığınız.
kasayı sipariş ettim bakalım lancool 216 hocam bide msı mortar b660m ddr5 var takabilirmiyim kabloları fln bilmiyorumda yardım edermisinSöylediğim modeller rakipsiz hocam. Orta kalite bir ürün bu attığınız.
Dostum piyasadaki ürünlerin hepsini biliyorum. İyi olanları öneriyorum sonra yenisini atıyorsun bu da alınır mı diye. Söylediğim modeller en sessiz ve performanslı modeller. Attığın modeller onlardan sonra geliyor normal olarak.kasayı sipariş ettim bakalım lancool 216 hocam bide msı mortar b660m ddr5 var takabilirmiyim kabloları fln bilmiyorumda yardım edermisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıvı soğutmayı
hocam teşekkürler bütçe yüzünden https://www.gelbura.com/urun/id-coo...ite-snow-4pin-pwm-240mm-islemci-sivi-sogutucu bunu alıcam yardımların için sağol 12400f de yeteer snrmDostum piyasadaki ürünlerin hepsini biliyorum. İyi olanları öneriyorum sonra yenisini atıyorsun bu da alınır mı diye. Söylediğim modeller en sessiz ve performanslı modeller. Attığın modeller onlardan sonra geliyor normal olarak.