3000-3500 arası hocamBütçe nedir hocam?
Valla öylede napalım? Bunu sormuş5600 5600x 5800x 7500f 7600 gibi işlemciler için sıvı soğutma bence fazla para savurma gibi geliyor. hani sıvı soğutmaya ayrıacak paraya kuletipi + ram veya kuletipi + ssd veya direk işlemci upgradei bile yapılabiliyor bazı durumlarda. ve 240lık sıvı soğutmaları ileride güçlü işlemciler için alıyorum diyen çoğu kişi kafa gol oluyor. çünkü sıkıntı çıkarmayan sıvı soğutmaya hayatım boyunca 1 tane markada denk geldim.
Hangi marka? DeepCool mu?5600 5600x 5800x 7500f 7600 gibi işlemciler için sıvı soğutma bence fazla para savurma gibi geliyor. hani sıvı soğutmaya ayrıacak paraya kuletipi + ram veya kuletipi + ssd veya direk işlemci upgradei bile yapılabiliyor bazı durumlarda. ve 240lık sıvı soğutmaları ileride güçlü işlemciler için alıyorum diyen çoğu kişi kafa gol oluyor. çünkü sıkıntı çıkarmayan sıvı soğutmaya hayatım boyunca 1 tane markada denk geldim.
İkisi de değilİşlemci : Ryzen 5 5600X
Anakart : Asus prime b550m-k
Kasa : Power Boost vk-p3301b
Alıntıyı görüntülearkadaşlar hangisi önerirsiniz?
Valla ben de 720 atmışım da göndere basmayı unutmuşumİkisi de değil
3150 TL ye lt520 yada 3600 TL ye ARCTIC Liquid Freezer II
le serisi giriş ls orta lt üst seridir 360mm lik oluşu fark yaratır elbette ama yine de güçlü bir 240mm ile boy ölçüşemez.Bu nasıl sizce @Trifact hocam? : https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267672753.html
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla ben de 720 atmışım da göndere basmayı unutmuşum
Ben sadece sordum :/le serisi giriş ls orta lt üst seridir 360mm lik oluşu fark yaratır elbette ama yine de güçlü bir 240mm ile boy ölçüşemez.
le720 için kasanızın ön panelini mi feda edeceksiniz ?
Ben sadece sordum :/le serisi giriş ls orta lt üst seridir 360mm lik oluşu fark yaratır elbette ama yine de güçlü bir 240mm ile boy ölçüşemez.
le720 için kasanızın ön panelini mi feda edeceksiniz ?
Mesajda gerekli düzeltme yapıldı esenle kalın.Hocam bence sistemi toplamadıysanız bütçenizi falan belirtin çok güzel kasa dizenler var
Ben sadece sordum :/
Ben sadece sordum :/
Gömdünüz beni
Siz de hocam Allah'a emanet olun bu işi size bırakıyorum.Mesajda gerekli düzeltme yapıldı esenle kalın.
Teşekkürler hocamİkisi de değil
Teşekkürlerİkisi de değil
Sizede teşekkür ederim hocamSiz de hocam Allah'a emanet olun bu işi size bırakıyorum.