Sezerinho10
80+ Bronze
Id cooling yok testte ayıp etmişlerİzliyorum
Id cooling yok testte ayıp etmişlerİzliyorum
Hiç mecbur olmadan yardımcı olduğun için cok teşekkür ederim.bakır oranı önemli ki zaten 6 bakır boru olsa bile yukarıya fanların hizasına gelen borular bakır değil thermalright ise tüm ürünlerinde boruları bakırlı yapıyor SICAK HAVA YÜKSELİR yükselen hava fanalrın hizasındaki borularda sıkışır ve fanlar borualrı soğutarak işlemci sıcaklığını düşürür
Mesaj otomatik birleştirildi:
snowmanla benzer performans sergileyen bir ürün
bu videodaki ag-AK400 SNOWMANdan ve nxtz den bile çok daha iyi ona rağme
n sonuç ortada
forumun amacı bu zaten yardımcı olmak rica ederimHiç mecbur olmadan yardımcı olduğun için cok teşekkür ederim.
olsada yaklaşamazdı zatenId cooling yok testte ayıp etmişler
Hangi işlemci peki bende aynı soğutucu ryzen 8700f ile tam yükte 80 dereceyi zorluyoriçindeki borular bakır alaşımlı iletkenliği daha fazla kule tiplerinde iletkenlik ve boru sayısı en önemli unsurlardır bende bunun 2 üst modeli var %100 yükte 4.7ghz oc ile 60 derece üstüne çıkamadı
5600 ama sendeki normal değil bende frost commender var ve sen ya yanlış taktın ya da jelatini sökmedinHangi işlemci peki bende aynı soğutucu ryzen 8700f ile tam yükte 80 dereceyi zorluyor
hocam eğer seçebiliyorsan en iyi cevap olarak işaretlermisinHiç mecbur olmadan yardımcı olduğun için cok teşekkür ederim.
Mobildeyim yapamadım.5600 ama sendeki normal değil bende frost commender var ve sen ya yanlış taktın ya da jelatini sökmedin
burada bile o kadar rahat değil biostan fazn hızını 70*de %100 kullanım ayarla
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam eğer seçebiliyorsan en iyi cevap olarak işaretlermisin
biostan başka hiçbir yerden fan yarı yapma başka konu açarsan yardımcı olucaklardır illaki lol maçı başladı konuyu doludrmayalımJelatini sökmeyecek kadar da değil orjinal değerleri aşağı indirmiştim zaten bios ve driver sorunları vardı başta o zaman 87 dereceye kadar çık in yapıp 85 civarı takılıyordu güncelleme sonrası da 75 80 arasını zorluyor videoda da 7800x3d kullanıyor hani biraz daha serin çalışan Bi model olsa da bu kadar fark etmemeli hava akışında sıkıntı var desem önü boş ekran kartı gibi tıkalı da değil bilemiyorum doğrudan fan control uygulamasından fanları fulleyerek de denerim bide
50*de %65 kullanım %0 kullanım 30* olsunBende aşağı çektim falan diyorum 65 derecede %70 80 derecede %100 kullanımdaymış