cogu hava sogutma sıvı sogutmaya gore daha ıyı bence phantom spirit yada pearl assasin alınBunu alım mi kaç derece olur ortalama
sıkıntı olmaz reis satıcının sitesinden aynı markanın bir çok modeli var göz at hepsine ama yerinde olsam sıvı soğutma almazdım aynı markanın 1500 liraya çok iyi hava soğutmaları ver bende peerless assassin var memnunumBunu alım mi kaç derece olur ortalama
5600x işlemcimle 62 derecenin üzerine çıkmadım hava soğutmaylasıkıntı olmaz reis satıcının sitesinden aynı markanın bir çok modeli var göz at hepsine ama yerinde olsam sıvı soğutma almazdım aynı markanın 1500 liraya çok iyi hava soğutmaları ver bende peerless assassin var memnunum
Bide diğer adamlarHem soğutması iyi olan hem sesli olmayan en ucuz soğutucu 4k diye biliyorum o yüzden thermalright peerless assassin öneririm. Çoğu 240 mm soğutucudan iyi soğutuyor. Örneğin thermalright frozen notte’den daha iyi soğutuyor ve daha sessiz çalışıyor, ki sen çok daha alt bir modelini örnek vermişsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlla en iyisini alacağım diyorsan thermalright frost commander da alabilirsin o da fiyatına göre iyi
o işlemciye 3 üde yeter ileride işlemciyi yükseltirim diyorsan frost commander alBide diğer adamlar
Thermalright Phantom Spirit
Öneriyor hangisi daha iyi
Frost commander > Phantom spirit > peerless assassin ama 200 daha verip frost commander almak veya 300 daha az verip peerless almak f/p açısından daha mantıklı.Öneriyor hangisi daha iyi
Bunu sakın almayın 1000 liralık hava soğutucu ile aynı soğutuyorThermalright Aqua Elite 240mm.