Yardım Hangi ssd yi almalıyım

Reaksiyon skoru
46
Bütçe
380
Screenshot_20230420-164207__01.jpg

Yukarıyada eklediğim üzere fiyatlar böyle arada kaldım sizce hangisini almalıyım
yardım kategorisi oluşturuyorum çünkü hemen satın alacağım umarım modlar yanlış anlamaz

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Her ikisinde de aynı kontrolcü kullanılıyor, BX500 Micron 64L, WD Green ise Sandisk 64L TLC nand a sahip... (x4) Dayanıklılık olarak siteleri birebir aynı değerleri veriyor. (WD Green sahtesi bolca mevcut dikkat etmeli, ayrıca bu modeller için ssd sağlığının ve performansının hızlı düştüğü şikayetleri var, BX500 ün fazlaca ısındığı belirtilmiş. Sizde aynı sorunları yaşar mısınız, yeni üretimlerde benzer midir? bilemiyorum ki bazı kaynaklarda sorunların giderildiğinden söz ediliyor) İkisi arasında uygun fiyatlı olan tercih edilebilir diye düşünüyorum.
şu marka bilmiyorum bazıları iyi yazmış dökümanda tcl olarak geçiyor alınır mı bu ? kontrolcüden anlamıyorum hangi ssdler ile aynı kontrolcüsü ?

Son düzenleme:
şu marka bilmiyorum bazıları iyi yazmış dökümanda tcl olarak geçiyor alınır mı bu ? kontrolcüden anlamıyorum hangi ssdler ile aynı kontrolcüsü ?
Hakkında pek bilgi yok desek yanlış olmaz herhalde... Üretici detay bilgilerini vermemiş ve kullanıcı tecrübeleri de yetersiz görünüyor. Bilinmeyen çinli SSD lerde olduğu gibi; iyi değerler verip uzun ömürlü kullanımda olabilir, baya baya kötü de çıkabilir... (çok uygun fiyatlı olmadığı sürece macera gibi bir seçim olur)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kingston KC600 256GB DRAM (üst seviye beğenilen modellerden) --> Satıcı: Amazon 440TL @Callux

Son düzenleme:
Son düzenleme:
2.5 ve standart aynı ürün... görselde belirtilen kablo aparatlar yok demek istiyor...
Hocam beni yanlış anlamayın ben zaten ssd yi satın aldım ama bişeyler öğrenmek için soru sormak gerekmezmi ondan böyle şeyleri soruyorum öğrenmiş oldum çok sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,831
Üyeler
188,483
Son üye
muhammed6144
Geri