Neler Yeni

HANGİ SSD'Yİ HANGİSİNDE KULLANMALIYIM

TheUrge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ali
elimde 970 evo 250 gb ve 990 pro 1tb var 250 gb olanı sadece windows 1 tb olanı oyunlar için kullanmak istiyorum bazı arkadaşlarım windowsun 1 tık daha geç açılır falan diyip 250 gbyi kullanmamam gerektiğini sadece 1 tb olanı kullanmam gerektiğini söyledi ben öyle olmadığını düşünüyorum sizin yorumunuz ne? aralarında 2 katı fark olsa bile bir tanesini sadece windows için kullanmak bana mantıklı geliyor windows dışında bir şey atmayı düşünmüyorum içine

TheUrge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiçbir fikri olan yok mu cidden

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Ömer
elimde 970 evo 250 gb ve 990 pro 1tb var 250 gb olanı sadece windows 1 tb olanı oyunlar için kullanmak istiyorum bazı arkadaşlarım windowsun 1 tık daha geç açılır falan diyip 250 gbyi kullanmamam gerektiğini sadece 1 tb olanı kullanmam gerektiğini söyledi ben öyle olmadığını düşünüyorum sizin yorumunuz ne? aralarında 2 katı fark olsa bile bir tanesini sadece windows için kullanmak bana mantıklı geliyor windows dışında bir şey atmayı düşünmüyorum içine
Hocam günde kaç defa windows açıyorsunuzki

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Ömer
yani bence de ama windowsda işlem falan dediler, dedim ne işlemi altı üstü oyunda alttab bi de chrome açıyorum yani
Hem bide 970 evoda çok kötü okuma/yazma hızına sahip değil sadece 990'a kıyasla biraz düşük kalıyor bence ayrı kullanmak daha mantıklı olur pişman olacağını düşünmüyorm

Top Bottom