Hangi Switch

Hangi Switch

• Oy kullanan toplam üye
    16
Red Çatır Çutur xD

Red tek atar hepsine.

Red tavsiye ederim. Şu an GamePower Ogre RGB Red Switch kullanıyorum ve Red olmasına rağmen ses yaptığını söyleyebilirim, sanırım Blue alsaydım evden atılırdım. Blue Switche yaklaşma bence.

Black ve Brown hiç sevmiyorum gereksiz ağırlar bence, sesleri de pek hoş değil. Fakat mavi efsane bir şey, hele o sesi dinlemek kadar zevkli bir şey yok. Fakat çok sesli ailenle falan yaşıyorsan hiç bulaşma. Red öneririm.

Kanka oylara bakınca red den başka almazsın diye düşünüyorum
(Bence doğrusu da bu)

Red tavsiye ederim. Şu an GamePower Ogre RGB Red Switch kullanıyorum ve Red olmasına rağmen ses yaptığını söyleyebilirim, sanırım Blue alsaydım evden atılırdım. Blue Switche yaklaşma bence.
Knk geceleri çok ses çıkarıyor mu ben genelde klavyeye abanan tayfadanım oyu larda tak tak basarım membran almayı düşünüyorum çünkü artık

Knk geceleri çok ses çıkarıyor mu ben genelde klavyeye abanan tayfadanım oyu larda tak tak basarım membran almayı düşünüyorum çünkü artık
Yani ses biraz göreceli bir kavram. Kimisine göre çok sessizdir kimisine göre dayanılmazdır. 10 yıllık membran klavyeden geçince ses biraz fazla geldi ama alıştım gibi.

Yani ses biraz göreceli bir kavram. Kimisine göre çok sessizdir kimisine göre dayanılmazdır. 10 yıllık membran klavyeden geçince ses biraz fazla geldi ama alıştım gibi.
Ben ses sevmiyorum ya hemde hiç bide genelde gececi tayfadanım babamı rahatsız etmek istemem .d

Bence en iyi switch Razer opto mechanical linear switch. Red switchden daha iyi.

Geri