blue switch alma kesinlikle ben hata yaptım gece o kadar çok ses çıkıyo ki galiba satıcam klavyeyi.Sizce?
Knk geceleri çok ses çıkarıyor mu ben genelde klavyeye abanan tayfadanım oyu larda tak tak basarım membran almayı düşünüyorum çünkü artıkRed tavsiye ederim. Şu an GamePower Ogre RGB Red Switch kullanıyorum ve Red olmasına rağmen ses yaptığını söyleyebilirim, sanırım Blue alsaydım evden atılırdım. Blue Switche yaklaşma bence.
Yani ses biraz göreceli bir kavram. Kimisine göre çok sessizdir kimisine göre dayanılmazdır. 10 yıllık membran klavyeden geçince ses biraz fazla geldi ama alıştım gibi.Knk geceleri çok ses çıkarıyor mu ben genelde klavyeye abanan tayfadanım oyu larda tak tak basarım membran almayı düşünüyorum çünkü artık
Ben ses sevmiyorum ya hemde hiç bide genelde gececi tayfadanım babamı rahatsız etmek istemem .dYani ses biraz göreceli bir kavram. Kimisine göre çok sessizdir kimisine göre dayanılmazdır. 10 yıllık membran klavyeden geçince ses biraz fazla geldi ama alıştım gibi.
Şu virüs bitince bir mağazaya gidip denersen en kesin kararı vermiş olursunBen ses sevmiyorum ya hemde hiç bide genelde gececi tayfadanım babamı rahatsız etmek istemem .d