- Bütçe
- 5500
Merhaba kararsız kaldım 3 telefon arasında sizinde önerinizi almak isterim. Telefonlar şunlar redmi 10 redmi 11 ve samsung m23 hangisi daha iyi camera ve performans açısından önceliğim performans şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Redmi cihazlara bulaşma bence uzun süre redmi telefon kullandım ve arayüzü çok dandik ve bir süre sonra kasıyor. Ben olsam m23 alırdım veya 2. Elden eski amiral gemisi bir cihaz bakardım.Merhaba kararsız kaldım 3 telefon arasında sizinde önerinizi almak isterim. Telefonlar şunlar redmi 10 redmi 11 ve samsung m23 hangisi daha iyi camera ve performans açısından önceliğim performans şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Bende olsam M23 alırdımMerhaba kararsız kaldım 3 telefon arasında sizinde önerinizi almak isterim. Telefonlar şunlar redmi 10 redmi 11 ve samsung m23 hangisi daha iyi camera ve performans açısından önceliğim performans şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
banada m 23 mantıklı geliyor hem kamera hemde performans 120 hz ekranıda var ama adaptör yok adaptörü nerden alabililirimBende olsam M23 alırdım
benim söylediklerim dışında önerebiliceğin bir telefon var mı reis çoğunlukla camera ile işim olucak yoksa hala m 23 mü diyosun 5000 6000 arası bütçeyleRedmi cihazlara bulaşma bence uzun süre redmi telefon kullandım ve arayüzü çok dandik ve bir süre sonra kasıyor. Ben olsam m23 alırdım veya 2. Elden eski amiral gemisi bir cihaz bakardım.
Bütçe çıkarsan realme 8 bak veya 2. Elden bakabilirsin. Bu bütçede adam akıllı başka bir şey kalmadı.banada m 23 mantıklı geliyor hem kamera hemde performans 120 hz ekranıda var ama adaptör yok adaptörü nerden alabililirim
benim söylediklerim dışında önerebiliceğin bir telefon var mı reis çoğunlukla camera ile işim olucak yoksa hala m 23 mü diyosun 5000 6000 arası bütçeyle