-_Captain-_
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 32000
28 bin-32 bin bandında bir telefon arıyorum. Bayadır araştırıyorum şu an bu orta fiyat aralığında en çok övülen telefonlar s24 fe, xiaomi 14t ve honor 200. Şahsen başta s24 fe isterken azcık arastirinca biraz daha xiaomi 14t daha cazip geldi. Evet işlemci açısından geride olsada stabilize şekilde 38-42 derece aralığında çalışıyormuş samsungda 45-48 derece aralığındaydı gailba ondan sonra 68 milyar renk özelliği,67w hizli sarj destegi, kutu içeriginin dolu dolu olmasi ve 144hz ekran hızı da xiaomiyi düşünmemde etkili oldu. Yani xiaomi hakkında şikayetler var evet satbilizasyon sorunları,internet sorunu, ekran kilitlenmesi vb. ama T serisinde bu sorunların az olduğunu biliyorum yani sonuç olarak bu sorunlar marka fark etmeksizin tüm markalarda var 1 de olsa 2 de olsa var yani. Samsunga hala biraz ilgi duymamin, direk xiaomiyi almak yerine sizin fikrinizi almamın nedeni aslında arayüz samsung arayüz açısında gerçekten iyi yalan söylemiyicem ama fp ye bakarsak xiaomi daha güzel görünüyor bence. Sizinde fikrinizi merak ettim 1 2 gün içerisinde alicaz