Hangi telefonu almalıyım?

Junepma

80+
Reaksiyon skoru
161
Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve aklımda 3 tane telefon var Xaomi Note 10s, Xaomi Note 11 ve Xaomi Note 9 Pro sizce bunlardan hangisini almalıyım? Benim için önemli olan özellikler depolama, fotoğraf ve video kalitesi ve bataryası sizce hangisi tercih etmeliyim? Bu fiyat bantlarında önemli bulduğum özelliklerin daha iyi olduğunu düşündüğünüz telefon öneriniz varsa önerebilirsiniz.

Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve aklımda 3 tane telefon var Xaomi Note 10s, Xaomi Note 11 ve Xaomi Note 9 Pro sizce bunlardan hangisini almalıyım? Benim için önemli olan özellikler depolama, fotoğraf ve video kalitesi ve bataryası sizce hangisi tercih etmeliyim? Bu fiyat bantlarında önemli bulduğum özelliklerin daha iyi olduğunu düşündüğünüz telefon öneriniz varsa önerebilirsiniz.
10s kamera kötü diğerlerini bilmiyorum ama berbat bende vardı sattım kamera berbat ve kitleniyordu telefon durup dururken ana menüde reset atmadan düzelmiyordu benim cihazdami sorun var bilmiyorum ama tavsiye etmem

Bütçe.

note 11

Arkadaşım 1.5 2 ay önce mi 11t aldı gayet güzel telefon. Ayrıca 5500 e aldı. Şimdide 6000 civarıdır sanırım. Note 10 s gibi telefonlardan kat kat iyidir.

İkinci el 17 18 ay garantili a52 de bulabilirsiniz oturduğunuz şehre göre.

Geri