Bütce 30-35 civarı ise S25FE diyorum.merhabalar yeni telefon bakıyorum şuan aklımda s25fe ve xiaomi 15t pro var sizce hangisini almalıyım veya başka öneriniz varmı hem ben hemde belki başka telefon alcak kişiler vardır
Büyük ekran istiyorsan S25FE al küçük ekran istersen S24 al paranla rezil olmak istiyorsan da herhangi bir Xiaomi modeli olur fark etmez.merhabalar yeni telefon bakıyorum şuan aklımda s25fe ve xiaomi 15t pro var sizce hangisini almalıyım veya başka öneriniz varmı hem ben hemde belki başka telefon alcak kişiler vardır
Cihazın kendisi güzel de şu paraya plastik kasa yapmaları saçmalık ya.Honor 400 pro
hangimiz kılıf olmadan kullanıyoruz ki.Cihazın kendisi güzel de şu paraya plastik kasa yapmaları saçmalık ya.
Ben de kılıf kullanırım ama öyle de fark ediyor bence, cihazın ağırlık dengesi elde tutarken verdiği hissiyatı falan plastik kasa ile alüminyum kasa farkı net belli oluyor. Titanyum falan biraz daha kılıfsız kullananların farkı anlayacağı lüks şeyler o ayrı.hangimiz kılıf olmadan kullanıyoruz ki.
Evet plastik kasa olması bencede kötü bir durum ama çokta farketmez.