0 sıfır s23 al yenilenmiş ürün alıp 1 yıl sonra bozulacağına sıfır s23 alırım daha iyi marka takıntılığına inanın hiç gerek yok s23 alınYenilenmiş olarak iphone 13 ve İphone 12 var aklımda onun dışında 0 olarakta s23 var sizce hangisini almalıyım?
Peki 0 iphone 12 alabilcek bütçemde mevcut genede s23mü?0 sıfır s23 al yenilenmiş ürün alıp 1 yıl sonra bozulacağına sıfır s23 alırım daha iyi marka takıntılığına inanın hiç gerek yok s23 alın
Genede s23 iphone 11den sonra sıradaki güncelleme desteği kesilecek telefon ip 12 ip düşünüyorsanız 13 serisi altı alınmaz.Peki 0 iphone 12 alabilcek bütçemde mevcut genede s23mü?
S23Yenilenmiş olarak iphone 13 ve İphone 12 var aklımda onun dışında 0 olarakta s23 var sizce hangisini almalıyım?
tüm telefonlarımı şu ana kadar apple tercih ettim ama bu sorunun cevabı kesinlikle 0 S23 hocam. tertemiz cihaz, 0 alın keyfinize bakın.Yenilenmiş olarak iphone 13 ve İphone 12 var aklımda onun dışında 0 olarakta s23 var sizce hangisini almalıyım?
Hocam peki 0 iphone 12 nasıldır? önceden hiç iphone kullanmadım 1 defa olsa bile kullanmak isterimtüm telefonlarımı şu ana kadar tercih ettim ama bu sorunun cevabı kesinlikle 0 S23 hocam. tertemiz cihaz, 0 alın keyfinize bakın.
senin iphone hevesin var belli ki. madem öyle al o halde. sonrasını sonra düşünürsün. en azından yarın ölürsen iphone kullandım diyebilirsin.Hocam peki 0 iphone 12 nasıldır? önceden hiç iphone kullanmadım 1 defa olsa bile kullanmak isterim