Öneri Hangi televizyonu almalıyım ?

4emirrr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
442
Bütçe
7500
2 Tv arasında kaldım kendi odama bir televizyon almayı düşünüyorum bilgisayara bağlar fifa falan oynarım dizi film izlerim diye ekstra bir monitör gibi de kullanacağım yani benim için youtube netflix de hızı önemli ve görüntü kalitesi önemli bazı televizyonlarda takılmalar donmalar oluyor android tv adı altında satılsa da maalesef android kısmı belli bi süre sonra komple çalışmıyor toshiba'ya bu yüzden güvenemedim öbür evde 4k lg bi televizyon vardı hızından da gayet memnundum philips modeli ona çok benziyor kumandası bile birebir aynı menüleri vb. 43 inç yeterli olur mu bilemediğim için toshiba modelden daha çok güvendiğim halde arada kaldım hangisini önerirsiniz ?

LG web os isletim sistemli var ayni fiyatada o android sayilmiyor galiba ama netflix youtube tarayici gibi seyler var yansil bilmiyorsam

Bütçeyi biraz daha arttırıp lg alsam philips ile çok fark eder mi buna benzer bi model kullanmıştım daha önce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LG web os isletim sistemli var ayni fiyatada o android sayilmiyor galiba ama netflix youtube tarayici gibi seyler var yansil bilmiyorsam
benim için önemli olan içinde netflix ve youtube olsun yeterli zaten bi de görüntü kalitesi bazı 4k televizyonlar 720p gibi kalıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,074
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri