360mm sıvı soğutmam var işlemci 7500 f hangi termal macun önerisi
Alseye t9360mm sıvı soğutmam var işlemci 7500 f hangi termal macun önerisi
Corsair TM30 var elimde ama ütünde 7 diş göstergesi var 1 diş kalmış onumu kullanmalıyım yeni mi almalıyım 10 ay oldu sistemi toplayıp kullanalı termal macun bitmişmidir. şuan sürülü olan msı ın içinden çıkan termal macun
diğer sorularada cevaplazım
Konuyla alakalı hem Türkiye hem Globaldeki en detaylı tek video içerik. Umarım yardımcı olur
Yeni diş al termal macun cooler master alabilirsin360mm sıvı soğutmam var işlemci 7500 f hangi termal macun önerisi
Corsair TM30 var elimde ama ütünde 7 diş göstergesi var 1 diş kalmış onumu kullanmalıyım yeni mi almalıyım 10 ay oldu sistemi toplayıp kullanalı termal macun bitmişmidir. şuan sürülü olan msı ın içinden çıkan termal macun
kral 2 tane şey sordum orada adam sadece sürülme tekniği ve macun öneriyor ben kendi işlemcime ve bende olan macunu sordum
watt ne oluyor benim işlemciye hangi sini almalıyımYeni diş al termal macun cooler master alabilirsin
İletkenlik oluyor en yüksek olanı albeyler watt ne oluyor
Dostum berbat bişey sürmediğin sürece aman aman bir performans farkı olmaz. Linkini paylaştığım videoda da görebileceğin üzere aradaki performans farkları minimal düzeyde. 1 bezelye boyutundan biraz fazla sürmen yeterli olacaktır.
bundan var son 1 diş kalmış yetermi
fazla bile gelir. işlemcinin üstüne mercimek tanesinden büyük bezelye tanesinden küçük şekilde sürsen yeter