Cimride 2.6 olarak, amozonda 1 olarak gözüküyor diğer sitede ise 2.MX-4 4gr'ı 7 8 kere kullanıyorsam bunuda 3 4 kere kullanırım o zaman.
1.5 mlBende var dur ambalajdan bakayım
Belki Amazon 1 gram olan versiyonunu satıyordur, olabilir mi öyle bir şey?googleda cimride 2.6 olarak amozonda 1 olarak gözüküyor diğer sitede ise 2.6
Olabilir.Belki Amazon 1 gram olan versiyonunu satıyordur, olabilir mi öyle bir şey?
Hayır hocam yanlış bilgi girilmiş standart bunlar, 1.5 ml hem de 2.6 gram yoğunluğundan ötürüBelki Amazon 1 gram olan versiyonunu satıyordur, olabilir mi öyle bir şey?
Adeks'deki 126 lira olanı alıyorum o zaman teşekkürler.Hayır hocam yanlış bilgi girilmiş standart bunlar, 1.5 ml hem de 2.6 gram yoğunluğundan ötürü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ürün kodu ve miktarı böyle
Bana da zaten Hepsiburadada farklı bir satıcıdan almama rağmen adeks bantları ile kaplı bir şekilde geldi, nerden alırsanız alın oradan geliyor sanırımAdeks'deki 126 lira olanı alıyorum o zaman teşekkürler.
Ben Vodafone Pay ve Hepsiburada'nın indirimini kullanarak 59 TL'ye alacağım sen de öyle yapabilirsin.Adeks'deki 126 lira olanı alıyorum o zaman teşekkürler.
Hepsiburada indirimiyle alsana daha uyguna gelir.Adeks'deki 126 lira olanı alıyorum o zaman teşekkürler.
Aynı değil mi?Bu iki üründen hangisi daha iyi yoksa ikiside aynı ürün mü?
Cooler Master MGZ-NDSG-N15M-R2 MasterGel Maker Nano Partiküllü Termal Macun R2 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Cooler Master MGZ-NDSG-N15M-R2 MasterGel Maker Nano Partiküllü Termal Macun R2 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hepsiburada ilk alışveriş indirimini kullanabileceğim telefon kalmadı.Hepsiburada indirimiyle alsana daha uyguna gelir.
Ben Vodafone Pay ve Hepsiburada'nın indirimini kullanarak 59 TL'ye alacağım sen de öyle yapabilirsin.