Hangi termal macunu önerirsiniz ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar öncelikle selam,işlemci sipariş vermiştim dün (q9300) macun lazım bilgisayarcıda belli 30 tl falan kitleyecek 1grlik macuna 50 tl istiyor.İninalde işlemciyi aldıktan sonra 3 tl kaldı onla macun sipariş vericem biliyorum kötü ama diş macunundan iyidir (şuan işlemci sensodyne diş macunuyla çalışıyor ve yaklaşık 65 derecelerde) aşağıda linkini attım ikisinden hangisini önerirsiniz ? Başka öneriniz varsa maximum 3tl ve yarın teslim olursa çok iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

edit : kargo ücreti varmış 5-6 lirayı geçmezse sevinirim.

Dostum 3TL'lik termal macun alacağına değil de neden işlemciye sürecek termal macunun yokken işlemcine sensodyne diş macunu sıkıyorsun

3 liralık macundan hayır gelmez, sadece adı macun. Diş macunu gibi.
ilk attığının 1.5 W/m iletkenliği var, diğerinde göremedim. 1,5 lira al ama bir şey bekleme

Hocam 65 derecelerde ise iyi zaten :D O fiyatlarda pek hayırlı bir şey bulunmaz hocam

Dostum 3TL'lik termal macun alacağına değil de neden işlemciye sürecek termal macunun yoksa işlemcide neden sensodyne diş macunu var
İşlemciyi aşırı ısındırmasın diye 1 hafta falan mentol kokusu çektim sonra gitti koku şuan hiçbir sorunu yok diş macunuyla kullanıyorum. (adamlar testlerde kullanıyor biz macun yok diye kullanıyoruz)

Hocam 65 derecelerde ise iyi zaten :D O fiyatlarda pek hayırlı bir şey bulunmaz hocam
Olmadı işlemci gelince takıp anakartı hemen binanın altındaki bilgisayarcıya götürüp abi nohut tanesi kadar macun sıksan ne kadar olur diye sorucam. (Kaliteli bilgisayarcı raflarda 3070,2060 falan dolu)

Dostum 3 liralık termal macundan performans bekleme derim.

İşlemciyi aşırı ısındırmasın diye 1 hafta falan mentol kokusu çektim sonra gitti koku şuan hiçbir sorunu yok diş macunuyla kullanıyorum. (adamlar testlerde kullanıyor biz macun yok diye kullanıyoruz)

Olmadı işlemci gelince takıp anakartı hemen binanın altındaki bilgisayarcıya götürüp abi nohut tanesi kadar macun sıksan ne kadar olur diye sorucam. (Kaliteli bilgisayarcı raflarda 3070,2060 falan dolu)
söyle abi 5 liram var şöyle bezelye kadar sıksan nolur be abi de sıkar

söyle abi 5 liram var şöyle bezelye kadar sıksan nolur be abi de sıkar
Öyle yapıcam hocam kargo ücreti 17 tl falan yazıyor :D Yapıcak bir şey yok sıkmazsa maximum 10 tl veririm onun harici diş macunu go brr (Bu arada fanla işlemci yapışmış mıdır diş macununun öyle bir özelliği var mı ? Tam macunun sıkılması gereken kadar sıktım)

Dostum 3 liralık termal macundan performans bekleme derim.
Diş macunundan iyidir hocam.Şuan 65-70 derece ama imzadaki işlemci 30W daha az çekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,844
Üyeler
188,995
Son üye
esmaralda
Geri