Neler Yeni

hangi termometreyi almalıyım

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
arkadaşlar evin içindeki ısıyı ölçmek için termometre alacağım iki tane termometre buldum aralarındaki fiyat farkı değer mi bluetooth özelliğine ihtiyacım yok birazcık kaliteli olmasını isterim o kadar
farklı tavsiyelere açığım

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,715
İsim
Mert Metshi
arkadaşlar evin içindeki ısıyı ölçmek için termometre alacağım iki tane termometre buldum aralarındaki fiyat farkı değer mi bluetooth özelliğine ihtiyacım yok birazcık kaliteli olmasını isterim o kadar

Alttakinin yorumları kötü 2 tane almışlar ikisi de farklı gösteriyormuş üsttekini alırdım ben

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme

Biraz pahalı ancak sonuçta 1 kere alınacak bir ürün kolay kolay bozulacağını sanmam. Ben Xiaomi olanı seçerdim diğer ki ürün hakkında pek fikrim yok.
Xiaomi olan yurt dışından geliyor bilgin olsun :)

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alttakinin yorumları kötü 2 tane almışlar ikisi de farklı gösteriyormuş üsttekini alırdım ben
bluetooth falan yanlış bi şey almıyorum değil mi sadece oda ısısını görmek istiyorum attığım şeyin tam o işlevi göreceğini bile bilmiyorum 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz pahalı ancak sonuçta 1 kere alınacak bir ürün kolay kolay bozulacağını sanmam. Ben Xiaomi olanı seçerdim diğer ki ürün hakkında pek fikrim yok.
Xiaomi olan yurt dışından geliyor bilgin olsun :)
Bi fark olur mu ben dümdüz hepsiburadan alışveriş yaparak alsam ?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
bluetooth falan yanlış bi şey almıyorum değil mi sadece oda ısısını görmek istiyorum attığım şeyin tam o işlevi göreceğini bile bilmiyorum 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi fark olur mu ben dümdüz hepsiburadan alışveriş yaparak alsam ?
Zamanında sanırsam Hepsiburadanın yurt dışından aynı bu şekilde denemek amacıyla saat almıştım. Sorunsuz gelmişti. Tabii normale göre gelmesi biraz uzun sürüyor. Tabii garanti şartları nasıl olur bilmiyorum. Sepete eklendiğinde ek masraf çıkmıyorsa emin olmamakla beraber sorun olacağını sanmam sonuçta arkanızda Hepsiburada var.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Zamanında sanırsam Hepsiburadanın yurt dışından aynı bu şekilde denemek amacıyla saat almıştım. Sorunsuz gelmişti. Tabii normale göre gelmesi biraz uzun sürüyor. Tabii garanti şartları nasıl olur bilmiyorum. Sepete eklendiğinde ek masraf çıkmıyorsa emin olmamakla beraber sorun olacağını sanmam sonuçta arkanızda Hepsiburada var.
ikinize de teşekkür ederim xiaomiyi sipariş olarak vereceğim

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,715
İsim
Mert Metshi
Yerinizde olsam eski nesil termometre alırdım daha uygun olduğu için. Termometreye 130 lira vermek gereksiz bence.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Top Bottom