Neler Yeni

Hangi tulpar tavsiye edersiniz

MoonWalk

80+ Bronze

Tulpar T7 V20.6.2'nin sundukları daha iyi ancak kasa kalitesi daha geride denebilir.
Tulpar T7 V26.1.2'nin de sundukları daha geri planda ancak kasa kalitesi tam tersi şekilde daha iyi.
İdeal özellikleri olduğundan dolayı Tulpar T7 V26.1.2 makul denebilir lakin daha makul fiyata daha tatmin edici özellikler sunan Tulpar T6 V3.2.4 modeline de bakılabilir. Performansı memnun edecek şekilde, CPU daha iyi, GPU daha güçlü, kasa kalitesi benzer (T7 V20.6.2'yle), ekranın parlaklığı iyi ve renk doygunluğu da, pil ömrü her iki seride de iyi olmayacak zaten, adaptörün gücü bakımından yetersizlik söz konusu olmuyor. RTX 4060 GPU'lu modeliyle aradaki fark verilir mi konusu da kişiye göre değişir, bütçe varken maksat daha güçlüsü olsun.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,532
İsim
Yuzarsef
ikisi arasından net v26 olanı alırdım kardom

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
hasan
V20.2 modelini kullanıyorum rtx 2060+ i 10750hli harika bir soğutma sistemine sahip ama fanları baya gürültülü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bios güncellemesi vermeyen bir firmadan uzak dururdum.
Mail yoluyla modeli belirtip bios-ec dosyalarını talep edebilirsin. Ben o şekilde güncelleme yapmıştım

Bay Moris

80+
V20.2 modelini kullanıyorum rtx 2060+ i 10750hli harika bir soğutma sistemine sahip ama fanları baya gürültülü

Mail yoluyla modeli belirtip bios-ec dosyalarını talep edebilirsin. Ben o şekilde güncelleme yapmıştım
Haftada bir mi, ayda bir mi mail atacağız firmaya? Ne yazacağız? "Güncelleştirme varsa bana gönderin" mi diyeceğiz? Saçma sapan işler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
hasan
Direk monsterdan uzak dururum.
4 yıldır aktif olarak 7/24 kullanıyorum nerdeyse bir defa bile mavi ekran fps drop falan hiçbir şey yaşamadım.

Haftada bir mi, ayda bir mi mail atacağız firmaya? Ne yazacağız? "Güncelleştirme varsa bana gönderin" mi diyeceğiz? Saçma sapan işler.
Bios güncellemesi driver güncellemesi gibi haftada bir gelmiyor bir yılda maks 2- 3 defa gelir. Sitelerinden direkt paylaşmamaları sorun ama yapacak bir şey yok

XPlasma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Umut
4 yıldır aktif olarak 7/24 kullanıyorum nerdeyse bir defa bile mavi ekran fps drop falan hiçbir şey yaşamadım.

Bios güncellemesi driver güncellemesi gibi haftada bir gelmiyor bir yılda maks 2- 3 defa gelir. Sitelerinden direkt paylaşmamaları sorun ama yapacak bir şey yok
Mavi ekran dropluk bir şey yok. Isınma ve teknik servis gibi bir çok soruna sahip monster. Ayrıca fiyatları tamamen kazık.

Bay Moris

80+

Neden yapacak bir şey yok? Başka firmadan alınır. Yapacak çok şey var. Yapacak bir şey yok diyip, monster alınır mı? Bir çok firma var, bu işi layıkıyla ve daha ucuza yapan, üstelik uygulamasını indirip, güncellemeyi sana haber veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
hasan
Mavi ekran dropluk bir şey yok. Isınma ve teknik servis gibi bir çok soruna sahip monster. Ayrıca fiyatları tamamen kazık.
Diğer modellerindeki sorunları bilmem bahsettiğim modelde en ufak ısınma sorunu yaşamadım. Servise de hic gönderecek bir şey yaşamadım

Neden yapacak bir şey yok? Başka firmadan alınır. Yapacak çok şey var. Yapacak bir şey yok diyip, monster alınır mı? Bir çok firma var, bu işi layıkıyla ve daha ucuza yapan, üstelik uygulamasını indirip, güncellemeyi sana haber veriyor.
Konuda adam hangi tulpar modelini önerirsiniz diye soru sormuş ben de fikrimi belirttim. İllaki daha ucuza yapan daha iyi model olabilir

Bay Moris

80+
Diğer modellerindeki sorunları bilmem bahsettiğim modelde en ufak ısınma sorunu yaşamadım. Servise de hic gönderecek bir şey yaşamadım

Konuda adam hangi tulpar modelini önerirsiniz diye soru sormuş ben de fikrimi belirttim. İllaki daha ucuza yapan daha iyi model olabilir
Ben de neden monster alınmaz diye yazdım. Sen bana da yazdın. Fikrini belirttin ok. Bana niye cevap yazdın? Ben sana bir şey yazmadım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,076,351
Üyeler
171,011
Son üye
hasobaso