Direk monsterdan uzak dururum.
Mail yoluyla modeli belirtip bios-ec dosyalarını talep edebilirsin. Ben o şekilde güncelleme yapmıştımBios güncellemesi vermeyen bir firmadan uzak dururdum.
Haftada bir mi, ayda bir mi mail atacağız firmaya? Ne yazacağız? "Güncelleştirme varsa bana gönderin" mi diyeceğiz? Saçma sapan işler.V20.2 modelini kullanıyorum rtx 2060+ i 10750hli harika bir soğutma sistemine sahip ama fanları baya gürültülü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mail yoluyla modeli belirtip bios-ec dosyalarını talep edebilirsin. Ben o şekilde güncelleme yapmıştım
4 yıldır aktif olarak 7/24 kullanıyorum nerdeyse bir defa bile mavi ekran fps drop falan hiçbir şey yaşamadım.Direk monsterdan uzak dururum.
Bios güncellemesi driver güncellemesi gibi haftada bir gelmiyor bir yılda maks 2- 3 defa gelir. Sitelerinden direkt paylaşmamaları sorun ama yapacak bir şey yokHaftada bir mi, ayda bir mi mail atacağız firmaya? Ne yazacağız? "Güncelleştirme varsa bana gönderin" mi diyeceğiz? Saçma sapan işler.
Mavi ekran dropluk bir şey yok. Isınma ve teknik servis gibi bir çok soruna sahip monster. Ayrıca fiyatları tamamen kazık.4 yıldır aktif olarak 7/24 kullanıyorum nerdeyse bir defa bile mavi ekran fps drop falan hiçbir şey yaşamadım.
Bios güncellemesi driver güncellemesi gibi haftada bir gelmiyor bir yılda maks 2- 3 defa gelir. Sitelerinden direkt paylaşmamaları sorun ama yapacak bir şey yok
4 yıldır aktif olarak 7/24 kullanıyorum nerdeyse bir defa bile mavi ekran fps drop falan hiçbir şey yaşamadım.
Bios güncellemesi driver güncellemesi gibi haftada bir gelmiyor bir yılda maks 2- 3 defa gelir. Sitelerinden direkt paylaşmamaları sorun ama yapacak bir şey yok
Neden yapacak bir şey yok? Başka firmadan alınır. Yapacak çok şey var. Yapacak bir şey yok diyip, monster alınır mı? Bir çok firma var, bu işi layıkıyla ve daha ucuza yapan, üstelik uygulamasını indirip, güncellemeyi sana haber veriyor.4 yıldır aktif olarak 7/24 kullanıyorum nerdeyse bir defa bile mavi ekran fps drop falan hiçbir şey yaşamadım.
Diğer modellerindeki sorunları bilmem bahsettiğim modelde en ufak ısınma sorunu yaşamadım. Servise de hic gönderecek bir şey yaşamadımMavi ekran dropluk bir şey yok. Isınma ve teknik servis gibi bir çok soruna sahip monster. Ayrıca fiyatları tamamen kazık.
Konuda adam hangi tulpar modelini önerirsiniz diye soru sormuş ben de fikrimi belirttim. İllaki daha ucuza yapan daha iyi model olabilirNeden yapacak bir şey yok? Başka firmadan alınır. Yapacak çok şey var. Yapacak bir şey yok diyip, monster alınır mı? Bir çok firma var, bu işi layıkıyla ve daha ucuza yapan, üstelik uygulamasını indirip, güncellemeyi sana haber veriyor.
Teknik servisin kendisi sorunlu zaten.Diğer modellerindeki sorunları bilmem bahsettiğim modelde en ufak ısınma sorunu yaşamadım. Servise de hic gönderecek bir şey yaşamadım
Ben de neden monster alınmaz diye yazdım. Sen bana da yazdın. Fikrini belirttin ok. Bana niye cevap yazdın? Ben sana bir şey yazmadım?Diğer modellerindeki sorunları bilmem bahsettiğim modelde en ufak ısınma sorunu yaşamadım. Servise de hic gönderecek bir şey yaşamadım
Konuda adam hangi tulpar modelini önerirsiniz diye soru sormuş ben de fikrimi belirttim. İllaki daha ucuza yapan daha iyi model olabilir