Hangi TV Daha iyi (önerilere açığım)

Yanlış Bilgilendirme
Aralarında Çok Az Farkedilmeyecek Derecede Farklar Olsada Hem Daha Ucuz Hemde Daha Güvenilir Bir Marka Olduğu İçin Toshiba Almanı Öneriyorum.
Toshiba ve Vestel aynı şuan haberin olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Karşılaştırma sitesinde bu iki ürüne baktım arkadaşlar, daha iyi önerisi olan varsa tavsiye ederse sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar.

Al geç kat kat ii qled bikere

Grundig arçelik toshiba vestel üretiyor olması lazım 2 side aynı TV özellik olarak servis kimmiş ona bak ona göre al derim.

Bu arada ayrıntı bulamadım ama bazı TV ler 1.5 GB RAM. bu soruyu tavsiye forum var orada sorarsan daha ayrıntılı yanıt alırsın

Toshiba ve Vestel aynı şuan haberin olsun

Al geç kat kat ii qled bikere
55 inç arıyordum hocam aklımda 55 inç var

Grundig arçelik toshiba vestel üretiyor olması lazım 2 side aynı TV özellik olarak servis kimmiş ona bak ona göre al derim.

Bu arada ayrıntı bulamadım ama bazı TV ler 1.5 GB RAM. bu soruyu tavsiye forum var orada sorarsan daha ayrıntılı yanıt alırsın
tlc nasıldır

birde arkadaşlar bu hz önemli mi fark varmı çok aşırı derecede

Son düzenleme:
Toshiba Vestel aynı derken aynı üretim yerinde Grundig ile kalite farkı yok gibi demek istedim neyse

TCL demek istediğini var sayarak Çinli dünya çapında kendi panelini yapan marka. Ama paraya göre ürün yapar.
100 hz ile 50 hz arasında tatbiki fark var ama günlük kullanıcı birisi aradaki farkı anlayamaz gerekte olmaz ( dizi, haber, Esra Erol)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,183
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri