Skrrt
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
- Bütçe
- 15000
Karşılaştırma sitesinde bu iki ürüne baktım arkadaşlar, daha iyi önerisi olan varsa tavsiye ederse sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar.
Aralarında Çok Az Farkedilmeyecek Derecede Farklar Olsada Hem Daha Ucuz Hemde Daha Güvenilir Bir Marka Olduğu İçin Toshiba Almanı Öneriyorum.
Karşılaştırma sitesinde bu iki ürüne baktım arkadaşlar, daha iyi önerisi olan varsa tavsiye ederse sevinirim. Teşekkürler iyi forumlar.
Toshiba ve Vestel aynı şuan haberin olsunAralarında Çok Az Farkedilmeyecek Derecede Farklar Olsada Hem Daha Ucuz Hemde Daha Güvenilir Bir Marka Olduğu İçin Toshiba Almanı Öneriyorum.
Nasıl Aynı Hocam ? Ayrıca Daha Ucuz Olduğu İçin Önerdim Toshiba Aynı İse Dediğin Gibi Senin Problem YokToshiba ve Vestel aynı şuan haberin olsun
toshibaya verdim
55 inç arıyordum hocam aklımda 55 inç varToshiba ve Vestel aynı şuan haberin olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
QLED TV Fiyatları, QLED Televizyon & Ekran Modelleri - Pasaj
En yeni QLED TV ve ekran modellerini Turkcell Pasaj'da keşfedin. Avantajlı fiyatlar ve taksit seçenekleriyle hayalinizdeki televizyona hemen sahip olun.m.turkcell.com.tr
Al geç kat kat ii qled bikere
tlc nasıldırGrundig arçelik toshiba vestel üretiyor olması lazım 2 side aynı TV özellik olarak servis kimmiş ona bak ona göre al derim.
Bu arada ayrıntı bulamadım ama bazı TV ler 1.5 GB RAM. bu soruyu tavsiye forum var orada sorarsan daha ayrıntılı yanıt alırsın
o zaman 60 hz ideal diye düşünüyorumTCL demek istediğini var sayarak Çinli dünya çapında kendi panelini yapan marka. Ama paraya göre ürün yapar.
100 hz ile 50 hz arasında tatbiki fark var ama günlük kullanıcı birisi aradaki farkı anlayamaz gerekte olmaz ( dizi, haber, Esra Erol)