F.A. Idoll
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 3
İki TV arasında kaldım dostlar. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Bende Samsung düşünüyordum fakat TCL'nin özellikleri ve diğerinden 1 sene daha genç olması nedeniyle TCL düşündüm, sonra kararsız kaldım.Direkt samsung diyebilir miyiz peki
Bence arada çok bir fark yok. İkisi de kendi aralarında avantajlı ve dezavantajlı olduğu noktaları var. Ben Samsungu tercih ederdim.Bende Samsung düşünüyordum fakat özellikleri ve diğerinden 1 sene daha genç olması nedeniyle TCL düşündüm, sonra kararsız kaldım.![]()
Hocam geçen ki konuda Philips önermiyordu kimse, bende tercih etmedim. Ambilight özelliğiyle dikkatimi çekmişti oysa ki.Buna da bir bak derim
![]()
Philips 55PUS7805 (55PUS7805/62) Televizyon
Philips 55PUS7805 Ultra HD (4K) TV 55PUS7805/62 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
TCL'nin Samsung'dan eksilerini anlatır mısın? Merak ettiğim için soruyorum garip, garip özellikler yazılmış epey de ve pek anlamıyorum açıkçası.Bence arada çok bir fark yok. İkisi de kendi aralarında avantajlı ve dezavantajlı olduğu noktaları var. Ben Samsungu tercih ederdim.
Ben önermiyordum mesela. Aynı marka model aldığım 2 tane televizyon 1 yıl ara ile aynı yerden arızalandı.Hocam geçen ki konuda Philips önermiyordu kimse, bende tercih etmedim. Ambilight özelliğiyle dikkatimi çekmişti oysa ki.
Konunun linkini atar mısın? Kimin önermediğini bilmek istiyorum.Hocam geçen ki konuda Philips önermiyordu kimse, bende tercih etmedim. Ambilight özelliğiyle dikkatimi çekmişti oysa ki.
Konunun linkini atar mısın? Kimin önermediğini bilmek istiyorum.