Hangi ülkede yaşamak isterdiniz?

Reaksiyon skoru
168
Şuan istediğiniz yere gidip yaşama imkanınız olsa nereyi seçerdiniz?
Ben isviçre.

Azerbaycan.
Şuanda bizden iyi bir ülke bulunamaz.
Askeri ve Siyasi olarak kendi sözümüzü söylüyoruz. Petrolümüz var, iş imkanı fazlaca var tabii çalışmak isteyene, Polisimiz disiplinli.
Adliyemiz o kadar kötü değil, tecavüzçüler içeride çürüyor hatta dünyaları cehennem. Bu kadarı bile yeter.

Türkiyeye bakıyorum çocuk tecavüzçüleri elini kolunu sallayarak mahkemeden çıkıyor ananın babanın çocuğun haline ağlayan yok. Neyse çok konuştum.

Azerbaycan.
Şuanda bizden iyi bir ülke bulunamaz.
Askeri ve Siyasi olarak kendi sözümüzü söylüyoruz. Petrolümüz var, iş imkanı fazlaca var tabii çalışmak isteyene, Polisimiz disiplinli.
Adliyemiz o kadar kötü değil, tecavüzçüler içeride çürüyor hatta dünyaları cehennem. Bu kadarı bile yeter.

Türkiyeye bakıyorum çocuk tecavüzçüleri elini kolunu sallayarak mahkemeden çıkıyor ananın babanın çocuğun haline ağlayan yok. Neyse çok konuştum.
en son sanırım mütahitti 2 kişiyi öldüren adam 4 ay yatıp çıkıyor sırf bina çöktü diye ölenlerin cezası bana mı kalacak tarzı bir şey demişti net hatırlamıyorum işin komik tarafı onay veren belediye her zaman haklı

şu an ki durumda olsa klasik bir avrupa şehri ortadoğudan ne kadar uzak o kadar iyi

en son sanırım mütahitti 2 kişiyi öldüren adam 4 ay yatıp çıkıyor sırf bina çöktü diye ölenlerin cezası bana mı kalacak tarzı bir şey demişti net hatırlamıyorum işin komik tarafı onay veren belediye her zaman haklı

şu an ki durumda olsa klasik bir avrupa şehri ortadoğudan ne kadar uzak o kadar iyi
Ya abi binalarınızı söyleme, deprem zamanı videolara baktım o ne sanki komple tuğla ile yapılmış bina, beton incecik kağıt gibi.

Eskini demiyorum eskiden zaten bizde 2 taş dikiliyordu evler. Yani 25 + 25 santim taşlarla
Şimdi bile Gel bizim yeni dikilen binalara bak betonu en az 50santim var yani 2 taş mantığını koruyarak bina inşa ediyoruz baya sağlam. hani. Ara duvarıda 25 santim taşlarla örüyoruz mesela banyo felan olunca artık tuğla ile ayırıyorlar.

Kanada, görmek nasip oldu çok şükür. İnsanı doğası havası çok güzel. Soğuk hava seven ben için de tam bir cennet. Uçak biletine parayı yetiştirdiğim her vakit gitmeye çalışıyorum, favori ülkem 🇨🇦

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,393
Üyeler
183,738
Son üye
egesenturk02
Geri