Yamaha MT-09
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
Şuan istediğiniz yere gidip yaşama imkanınız olsa nereyi seçerdiniz?
Ben isviçre.
Ben isviçre.
kişi başına düşen silah sayısı 1,5
en son sanırım mütahitti 2 kişiyi öldüren adam 4 ay yatıp çıkıyor sırf bina çöktü diye ölenlerin cezası bana mı kalacak tarzı bir şey demişti net hatırlamıyorum işin komik tarafı onay veren belediye her zaman haklıAzerbaycan.
Şuanda bizden iyi bir ülke bulunamaz.
Askeri ve Siyasi olarak kendi sözümüzü söylüyoruz. Petrolümüz var, iş imkanı fazlaca var tabii çalışmak isteyene, Polisimiz disiplinli.
Adliyemiz o kadar kötü değil, tecavüzçüler içeride çürüyor hatta dünyaları cehennem. Bu kadarı bile yeter.
Türkiyeye bakıyorum çocuk tecavüzçüleri elini kolunu sallayarak mahkemeden çıkıyor ananın babanın çocuğun haline ağlayan yok. Neyse çok konuştum.
Ya abi binalarınızı söyleme, deprem zamanı videolara baktım o ne sanki komple tuğla ile yapılmış bina, beton incecik kağıt gibi.en son sanırım mütahitti 2 kişiyi öldüren adam 4 ay yatıp çıkıyor sırf bina çöktü diye ölenlerin cezası bana mı kalacak tarzı bir şey demişti net hatırlamıyorum işin komik tarafı onay veren belediye her zaman haklı
şu an ki durumda olsa klasik bir avrupa şehri ortadoğudan ne kadar uzak o kadar iyi
Dil ve iş sıkıntı değilse polonya veya isveç derdimŞuan istediğiniz yere gidip yaşama imkanınız olsa nereyi seçerdiniz?
Ben isviçre.
polonya nedense avrupanın gariban ülkesi olarak anılıyor birazDil ve iş sıkıntı değilse polonya veya isveç derdim
au wat olayı olursa aktarmayla gidicemJaponya.
Amerika olabilir gercekten oradaki yaşam ilgimi çekmiyor degilŞuan istediğiniz yere gidip yaşama imkanınız olsa nereyi seçerdiniz?
Ben isviçre.