Neler Yeni

Öneri Hangi ürün daha iyi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bütçe
400
Öncelikle evet, kulaklık ile ilgili birden fazla konu açtım. Ama içerikleri farklı.

Bütçeme uygun kulaklık arıyorum. İki güzel seçenek buldum:

1- https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07MJFZS9V/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

2- https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07SK3KB9R/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Bu iki seçenek arasında hangisi daha iyi? Artı ve eksilerini belirtir misiniz? Corsair olan Stereo, 7.1 değil. Çok fazla online oyun oynamasam da sesleri iyi almak istiyorum. Stereo seslerin nereden geldiğini hissettirir mi?

Ekstradan bir öneriniz varsa açığım. 400-450TL aralığında bildiğiniz bir kulaklık varsa linkini atarsanız çok sevinirim.

NOT: Cumartesi gelecek Razer kulaklığı bekleyeceğim tabii ama önden biraz fikirlerinizi almak istedim.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Cumartesi günü Abdullah Abi deli fiyata çılgın bir kulaklık yayınlayacağını söylemişti onu bekleyin derim

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cumartesi günü Abdullah Abi deli fiyata çılgın bir kulaklık yayınlayacağını söylemişti onu bekleyin derim
Yazdım ya zaten, onu biliyorum ama sizin de fikirlerinizi almak istedim diye. Stereo olması oyun seslerini çok çok etkiler mi diye merak ettim.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NightStop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Egemen Evlimoğlu
hs35 ve hs50'yi ben de araştırmıştım anladığım kadarıyla uzun kullanım için çok dayanıklı bir kulaklık değil bir süre sonra parçalanmaya başlıyor

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Kullanmadım ama malzeme kalitesi çok kötü. Hemen kırılıyor.
Kullanmadığınz şey hakkında nasıl böyle emin konuştunuz acaba :D. Neyse, birinden duymuşsunuzdur ya da bir şekilde biliyorsunuzdur diye düşünmekteyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Kullanmadığınz şey hakkında nasıl böyle emin konuştunuz acaba :D. Neyse, birinden duymuşsunuzdur ya da bir şekilde biliyorsunuzdur diye düşünmekteyim.
Ufak bir araştırma ile hs35 in ne kadar berbat bir kulaklık olduğu anlayabilecek zekadasınızdır umarım burada forum üyeleri bilmedikleri şeyi söylemezler bende kullanmadım ürünü fakat fotoğraflardan bile ne kadar kötü olduğu yorumlardan dahi ne kadar kötü ürün olduğu açıkça anlayabiliyoruz hem tavsiye istiyorsun hemde soru ardına soru soruyon bilgisinj paylaşan üyeye böylesine davranmaya hakkın yok. Sizin bunu algılıyabileceğinizi düşünüyorum umarım yanılmam.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ufak bir araştırma ile hs35 in ne kadar berbat bir kulaklık olduğu anlayabilecek zekadasınızdır umarım burada forum üyeleri bilmedikleri şeyi söylemezler bende kullanmadım ürünü fakat fotoğraflardan bile ne kadar kötü olduğu yorumlardan dahi ne kadar kötü ürün olduğu açıkça anlayabiliyoruz hem tavsiye istiyorsun hemde soru ardına soru soruyon bilgisinj paylaşan üyeye böylesine davranmaya hakkın yok. Sizin bunu algılıyabileceğinizi düşünüyorum umarım yanılmam.
Tamam dostum sakin ol, bu kadar sinirlenmene gerek yok. Ben sadece kullanmadığı şeye nasıl hemen "berbat" dediğini merak ettim. Sonra da zaten bir şekilde biliyor olduğunu düşündüğümü söyledim, adama ne sövdüm ne de aşağıladım değil mi? Ayrıca bu konuyu bilgi almak için açıyorum, niye soru sormayayım ki? Her denilene "Tamam" deyip hemen alıp almamaya karar mı vereyim? İnsan gibi sordum eksilerinin ne olduğunu, daha iyi bir önerisi olanın olup olmadığını.

Erda Yıldırım

80+ Gold
h35s kuzenim aldı ve 1 ay sonra iade etti.
kafasını sıkıyordu.
malzeme kalitesi çok kötü.
dip ses sorunu vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,410
Üyeler