Neler Yeni

Öneri Hangi ürün daha iyi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
h35s kuzenim aldı ve 1 ay sonra iade etti.
kafasını sıkıyordu.
malzeme kalitesi çok kötü.
dip ses sorunu vardı.
Anladım teşekkür ederim. Benim de istediğim bu şekilde kısa, basit ve açıklayıcı bir cevaptı zaten. Kimsenin boşuna yükselmesine gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Tamam dostum sakin ol, bu kadar sinirlenmene gerek yok. Ben sadece kullanmadığı şeye nasıl hemen "berbat" dediğini merak ettim. Sonra da zaten bir şekilde biliyor olduğunu düşündüğümü söyledim, adama ne sövdüm ne de aşağıladım değil mi? Ayrıca bu konuyu bilgi almak için açıyorum, niye soru sormayayım ki? Her denilene "Tamam" deyip hemen alıp almamaya karar mı vereyim? İnsan gibi sordum eksilerinin ne olduğunu, daha iyi bir önerisi olanın olup olmadığını.
Üye bildiğini söylemiş üstüne yürür gibi anlamsızca sorular ardından kulaklığı deneyimlemediği için fikrini belirtme o zaman tavrıyla cevap verişiniz hiç hoş değil.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Üye bildiğini söylemiş üstüne yürür gibi anlamsızca sorular ardından kulaklığı deneyimlemediği için fikrini belirtme o zaman tavrıyla cevap verişiniz hiç hoş değil.
Kullanmadığı için fikrini belirtmemesini söylemedim. Tekrar okuyun yorumumu isterseniz, kullanmadığı halde nasıl bu kadar emin cevap verdiğini sordum o kadar. Üstüne de yürümedim ayrıca. Şu an dediğiniz o saçmalıkları siz bana yapıyorsunuz da farkında değilsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen varken yükselmek ne haddimize.
:D? Kime, neye yükseldiğimi gördün?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,817
İsim
Mert Metshi
Ufak bir araştırma ile hs35 in ne kadar berbat bir kulaklık olduğu anlayabilecek zekadasınızdır umarım burada forum üyeleri bilmedikleri şeyi söylemezler bende kullanmadım ürünü fakat fotoğraflardan bile ne kadar kötü olduğu yorumlardan dahi ne kadar kötü ürün olduğu açıkça anlayabiliyoruz hem tavsiye istiyorsun hemde soru ardına soru soruyon bilgisinj paylaşan üyeye böylesine davranmaya hakkın yok. Sizin bunu algılıyabileceğinizi düşünüyorum umarım yanılmam.
Sakin olun hocam ne yapıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,501
Üyeler
164,855
Son üye
johnwalkerw
Top Bottom