Ruffian
80+ Silver
Dahası
R7 7840hs den çok bir farkınız yok hocam.Yakın zamanda test edeceğim. CS2'deki verilere atarım buraya.
R7 7840hs den çok bir farkınız yok hocam.Yakın zamanda test edeceğim. CS2'deki verilere atarım buraya.
Aslında bu da güzelmiş. İşlemci sadece 1 nesil eski ama i7 diyor çok anlamam ama güçlüdür zannımca. 4k param kalıyor onunla da 512GB M2 alabilirim yani 40kya geliyor yine. Peki hangi M2yi almalıyım?Victusların çoğu %62.5 sRGB bu bütçedeki. %100 sRGB diye satılan Victuslarda bile %62.5 denk gelen var. Tonla para verip kötü bir ekran almak istemem, açıkçası hiçbirini tercih etmem. Tercihim bu olurdu:
Lenovo LOQ 15IRX9 i7-13650HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 GDDR6 8GB (115W) 15.6" FHD IPS 144Hz G-SYNC FreeDos Gaming Notebook | ITOPYA
Lenovo LOQ 15IRX9 i7-13650HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 GDDR6 8GB (115W) 15.6" FHD IPS 144Hz G-SYNC FreeDos Gaming Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile 83DV00AQTR ITOPYA'dawww.itopya.com
Bir RAM slotu ve bir M.2 slotu da boşta, ekleme yapabilirsin. RAM'ler 4800 MHz 40 CL.
4K bütçeyle hem 16 GB RAM daha alıp toplam RAM'i 32 GB yapabilirsiniz, hem de 1 TB M.2 daha alıp toplam depolamayı 1.5 TB yapabilirsiniz. Önerilerim:Aslında bu da güzelmiş. İşlemci sadece 1 nesil eski ama i7 diyor çok anlamam ama güçlüdür zannımca. 4k param kalıyor onunla da 512GB M2 alabilirim yani 40kya geliyor yine. Peki hangi M2yi almalıyım?
Bu mantıkla Victus'tan daha güçlü bir bilgisayar elde etmiş oluyorum. Kafama yattı ya güzel. Peki soğutması nasıl Lenovonun fotoğraflara bakınca sol tarafta fan çıkışı göremedim bir de yukarıda arkadaş yazmış Intel ısındığı için HP kısıtlama yapmış daha serin çalışsın diye bunda öyle bir durum var mı?4K bütçeyle hem 16 GB RAM daha alıp toplam RAM'i 32 GB yapabilirsiniz, hem de 1 TB M.2 daha alıp toplam depolamayı 1.5 TB yapabilirsiniz. Önerilerim:
LOQ serisi güzel bir seri, aşırı fazla ısınmaz. Kısıtlama mevzuundan haberdar değilim, net bir şey diyemem. Lakin olacağını zannetmiyorum.Bu mantıkla Victus'tan daha güçlü bir bilgisayar elde etmiş oluyorum. Kafama yattı ya güzel. Peki soğutması nasıl Lenovonun fotoğraflara bakınca sol tarafta fan çıkışı göremedim bir de yukarıda arkadaş yazmış Intel ısındığı için HP kısıtlama yapmış daha serin çalışsın diye bunda öyle bir durum var mı?
Kanka kötü haber alamıyorum 6 taksitle yapınca 42kya geliyor vade farkı çok koyuyorLOQ serisi güzel bir seri, aşırı fazla ısınmaz. Kısıtlama mevzuundan haberdar değilim, net bir şey diyemem. Lakin olacağını zannetmiyorum.
hocam pilde çalışma süresi çok az loqöarda tavsiye etmemAslında bu da güzelmiş. İşlemci sadece 1 nesil eski ama i7 diyor çok anlamam ama güçlüdür zannımca. 4k param kalıyor onunla da 512GB M2 alabilirim yani 40kya geliyor yine. Peki hangi M2yi almalıyım?
hocam pil sorunundan bilmiyor musunLOQ serisi güzel bir seri, aşırı fazla ısınmaz. Kısıtlama mevzuundan haberdar değilim, net bir şey diyemem. Lakin olacağını zannetmiyorum.
Oyuncu laptopunda batarya ömrü en son dikkat ettiğim şeylerden biridir, zaten kullandığım vaktin %90-95'inde prize takılı olacak. Batarya ömrü istesem harici GPU'su olmayan, verimli bir CPU'ya sahip, OLED panelli laptoplardan alırım.hocam pilde çalışma süresi çok az loqöarda tavsiye etmem
Axess ve Maximum'da vade farksız 3 taksit var, ondan yararlanabilirsiniz. 6 taksite vade farkı koyar. Şu an bu cihazdan daha f/p'si yok zannımca. Yok, illaki 6 taksit alacağım diyorsanız ve bütçe 40K üstüne çıkmıyorsa RTX 4050'ye düşmeyi düşünebilirsiniz. Önerim:Kanka kötü haber alamıyorum 6 taksitle yapınca 42kya geliyor vade farkı çok koyuyor
Trendyol ve Hepsiburada dışında 6 taksite fark koymayan site yok galiba. 4050 ile 4060 arasında fark belirgin olur mu? Veya bu Tuf modelin 4060lısı var mıdır? SSD sonra yükseltebilirim slot varsa.Oyuncu laptopunda batarya ömrü en son dikkat ettiğim şeylerden biridir, zaten kullandığım vaktin %90-95'inde prize takılı olacak. Batarya ömrü istesem harici GPU'su olmayan, verimli bir CPU'ya sahip, OLED panelli laptoplardan alırım.
Axess ve Maximum'da vade farksız 3 taksit var, ondan yararlanabilirsiniz. 6 taksite vade farkı koyar. Şu an bu cihazdan daha f/p'si yok zannımca. Yok, illaki 6 taksit alacağım diyorsanız ve bütçe 40K üstüne çıkmıyorsa RTX 4050'ye düşmeyi düşünebilirsiniz. Önerim:
Taksit seçenekleri hakkında bilgim yok, TUF'un RTX 4060 modeli var fakat bütçeyi aşıyor. RTX 4050 ile RTX 4060 arasındaki fark ise belirgin, evet. YouTube'den benchmark testlerini inceleyebilirsiniz. Victus almayın, kâfi. Çünkü bu kadar para verip %62.5 sRGB bir ekran almak harbiden akıl kârı değil.Trendyol ve Hepsiburada dışında 6 taksite fark koymayan site yok galiba. 4050 ile 4060 arasında fark belirgin olur mu? Veya bu Tuf modelin 4060lısı var mıdır? SSD sonra yükseltebilirim slot varsa.
HP panelleri sanırım kafasına göre koyuyor. Kiminin yüzde yüz oranla geliyor kiminin 62.5 şans işi sanırım. Eh fiyat performans modeli o kadar son nesil donanım koyuyorlar fiyatı uygun tutmak için bir yerden kısmak zorunda kalmışlar o da ekran olmuş çok da HPyi kötülememek lazım sanki Ama evet herkes de ekrandan yakınıyor Victus'tan vazgeçicem büyük ihtimalle.Taksit seçenekleri hakkında bilgim yok, TUF'un RTX 4060 modeli var fakat bütçeyi aşıyor. RTX 4050 ile RTX 4060 arasındaki fark ise belirgin, evet. YouTube'den benchmark testlerini inceleyebilirsiniz. Victus almayın, kâfi. Çünkü bu kadar para verip %62.5 sRGB bir ekran almak harbiden akıl kârı değil.