Neler Yeni

Hangi Video Edit Programını Kullanmalıyım?

dexiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Salih
(Arkadaşlar yanlış konuya açmış olabilir fakat göremedim.)

Şu anda Movavi Video Editor Plus 2020 kullanmaktayım fakat yereli gelmemeye başladı. Bu yüzden bende kullandığım programı değiştirmek istiyorum. Sizden öneri bekliyorum ama kriterlerim var; Arayüzü anlaşılması kolay olmalı, içinde türlü türlü geçiş efektleri, görsel efekstler vs. olmalı. Aklımda Sony Vegas Pro var ama After Effects'de mantıklı geliyor. Bana yardımcı olacak program önerir misiniz?

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
piremier

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Premier kullanın ama korsan kullanma hakka girerim diyosan sen bilirsin

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Parası yoksa ben bir sakınca göremiyorum.
Hocam korsan desteklenmiyor ayrıca adamlar emek veriyor sen korsan kullanıyorsun senin emek verip para harcadığın bi projenin korsanını kullansalar sinir olmaz mısın?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam korsan desteklenmiyor ayrıca adamlar emek veriyor sen korsan kullanıyorsun senin emek verip para harcadığın bi projenin korsanını kullansalar sinir olmaz mısın?
Parası olmayan alsın. Aylık 350TL'yi bırak pandemi boyunca o kadar para geçmedi elime. Parası olmayan alabilir BENCE.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Parası olmayan alsın. Aylık 350TL'yi bırak pandemi boyunca o kadar para geçmedi elime. Parası olmayan alabilir BENCE.
para vermek istemiyorsa başka programlar kullanabilir örnek DaVinci Resolve

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
para vermek istemiyorsa başka programlar kullanabilir örnek DaVinci Resolve
Davinci Resolve bir yere kadar yeter. Bende edit yapmak için 5-6 belki de 10 tane Resolve videosu izledim ama yapıcağım editlere yetmedi.

Top Bottom