Neler Yeni

Hangi̇ Wi̇ndows Kurmaliyim?

alperennN

80+ Silver
hmm iyi ozaman canımsın bu professionnel pro oluyor dimi onu kursam daha mantıklı gibi ne diyon knk
Ben educational da kullandım pro da home da hiç birinde bı farklılık görmedim ahhsnxjsjs ama pro diyorkarsa vardır bı bildikleri pro abi yaa falan diye pro indirdim şu an pro var sıkıntı yaşamadım indir proyu

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
Ben educational da kullandım pro da home da hiç birinde bı farklılık görmedim ahhsnxjsjs ama pro diyorkarsa vardır bı bildikleri pro abi yaa falan diye pro indirdim şu an pro var sıkıntı yaşamadım indir proyu
tamamdır yarın halletcem artık inş yaparm youtubeeden bakarak diyelim kurdum driver olarak islemcş anakart ekran kartı driver kıracam bios naska?

alperennN

80+ Silver
tamamdır yarın halletcem artık inş yaparm youtubeeden bakarak diyelim kurdum driver olarak islemcş anakart ekran kartı driver kıracam bios naska?
O driverlari Windows 10 oto kuruyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bı ekran kartını ve biosu özel olarak kurrarsin

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32

helicol

80+
Arkadaşlar merhaba, ayni işlemi ben de gerçekleştireceğim sorum şu, windowsu indirdim açtım ilk seçenek usb ye kur 2. Seçenek ise iso dosyasi şeklinde kurmak bunu seçince rufus programi ile atmamiz gerekiyor peki neden herkes 2. Seçeneği seçiyor ben anlamış değilim. Direkt ilk seçeneği seçip usb ye kurunca sıkıntı mi çıkıyor yardimci olursaniz sevinirim arada kaldim

Top Bottom