Hangi Windows'u Kullanmalıyım??

Reaksiyon skoru
12
Mehabalar. Bilgisayarı aldığımdan beri Win10 kullanıyorum. Ama 2 gün önce arkadaşımda Win8.1 gördüm ve RAM kullanımına baktığımda 8GB RAM'den 1.7GB RAM yiyordu ilk açıldığında. Kendi bilgisayarıma baktığımda ilk açıldığında 8GB RAM'den 4.5-5GB RAM kullanıyordu. Sizce bende Win8.1 veya Win7'ye geçmeli miyim yoksa Win10 da kalmalı mıyım?

Sistemin apu ise işlemcinin ayriyeten 2gb ram yiyor zaten tam sistem atarmisin bu arada ilk açtığında sistem yöneticisinde arkada çalışan program varmı diye bi bak

Kesinlikle Windows 10'da kalmalısın. Zira fazladan RAM kullanımı hiçbir şey ifade etmiyor. Sen performans gerektiren bir uygulamaya girdiğinde Windows zaten gereksizleri sonlandırarak onun için kaynağın gerektiği kadarını aktarır.

Mehabalar. Bilgisayarı aldığımdan beri Win10 kullanıyorum. Ama 2 gün önce arkadaşımda Win8.1 gördüm ve RAM kullanımına baktığımda 8GB RAM'den 1.7GB RAM yiyordu ilk açıldığında. Kendi bilgisayarıma baktığımda ilk açıldığında 8GB RAM'den 4.5-5GB RAM kullanıyordu. Sizce bende Win8.1 veya Win7'ye geçmeli miyim yoksa Win10 da kalmalı mıyım?
Windows 10.

ram yetmezliği yaşıyor iseniz oyunlarda vesaire win 8.1 e geçebilirsiniz ama 16 gb ram var ise win 10 da kalın

Geri