Hangi Windows'u kurmalıyım ?

Dejour

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
491
Sistemim İmzada yazılı.
Sorunum Windows 8.1 Pro yavaş değil fakat çok fazla donma oluyor (Sorun HDD'den değil çünkü Seagte 1 TB HDD ile Windows 10 kurmuştum geçici olarak ama hızlı olsun diye Windows 8.1'e düşürmüştüm)
Seagate HDD hakkında bilgi : Sistemin kurulu olduğu Disk ve ayrı bir bölümde fotoğraflar var (2022.02.14 Alınış)
Samsung HDD hakkında bilgi : Oyunlarımı ve Visual Studio projelerimi attığım disk (2013.03 Alınış)
Şimdi ise USB'den Windows kurmaya karar verdim Windows 11 kursam fazla yavaş olmasa sorun olmaz aslında 3 DK açılmayada razıyım donmaz ise sorun yok.

windows 10 home pro?

Sistemim İmzada yazılı.
Sorunum Windows 8.1 Pro yavaş değil fakat çok fazla donma oluyor (Sorun HDD'den değil çünkü Seagte 1 TB HDD ile Windows 10 kurmuştum geçici olarak ama hızlı olsun diye Windows 8.1'e düşürmüştüm)
Seagate HDD hakkında bilgi : Sistemin kurulu olduğu Disk ve ayrı bir bölümde fotoğraflar var (2022.02.14 Alınış)
Samsung HDD hakkında bilgi : Oyunlarımı ve Visual Studio projelerimi attığım disk (2013.03 Alınış)
Şimdi ise USB'den Windows kurmaya karar verdim Windows 11 kursam fazla yavaş olmasa sorun olmaz aslında 3 DK açılmayada razıyım donmaz ise sorun yok.
hdd sağlıgın kaç ve bi temiz tarama yap hdd tune pro ile

Her ikisinide yükledim (2021 Ocak - Haziran Windows 10 pro) (2021 Haziran - Nisan home )
windows 10 home pro?
Post automatically merged:

8.1 orijinalmiydi
Windows'un sitesinden yükledim (Ücretsiz key kullandım)
Windows 10'da orijinal değildi ama hiç donma olmamıştı
Ben şuan dahili grafiği kullanıyorum Windows 11 yüklesem sorun olurmu (Pes 2013 falan atıyorum arada)

Her ikisinide yükledim (2021 Ocak - Haziran Windows 10 pro) (2021 Haziran - Nisan home )

Post automatically merged:

Windows'un sitesinden yükledim (Ücretsiz key kullandım)
Windows 10'da orijinal değildi ama hiç donma olmamıştı
Ben şuan dahili grafiği kullanıyorum Windows 11 yüklesem sorun olurmu (Pes 2013 falan atıyorum arada)
windows 11 daha tam kararlı sürüm çıkmadığı için tavsiye etmem ama windows 10 home kur rahat devam et

ben çok bilmiyorum ama windows 10 home pro çok kasmıyor
evet hocam kasmıyor şuan'da İSO yu yüklüyorum (Anakartımda TPM 1.2 var UEFİ desteğide var umarım sorun çıkarmaz - ASUS P8H61 MLR-X 2.0)

Geri