HANGİ WİRELESS KULAKLIĞI ALMALIYIM.

zelimzhh

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
5000
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Kulaklık alacağım ikiside sarı sitede ama 2 seçenek arasında kaldım siz hangisini tercih ederdiniz.

4000₺ - Sıfır jelatini açılmamış "RAZER BARRACUDA X 2022" 5 aydır onda imiş jelatini açılmamış sıfır paketinde

5000₺ - 3aylık kfg tam "RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023" modeli mi. 2. El ama kullanan kişi çok temiz kullanmış maks 10 kere takmış. Yedekte duran kulaklıkmış.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Benim gönlüm Blackshark'tan yana çünkü barracuda modelinden kat ve kat daha güzel bi model diye okudum forumlarda. Bu bütçede farklı önerileriniz varsa açığım. Ama bu kulaklıklarda gözüm kalmadı değil.

4000₺ - Sıfır jelatini açılmamış "RAZER BARRACUDA X 2022" 5 aydır onda imiş jelatini açılmamış sıfır paketinde
bunu 2 bine alıp 4 bine mi satıyor :D piyasası şu an çok uçuk normalde 3.5 filandı

eski kulaklığım barracuda x kronik kırılma sorunlu biraz araştırırsan görürsün
tavsiyem cloud3 wireless olur

bunu 2 bine alıp 4 bine mi satıyor :D piyasası şu an çok uçuk normalde 3.5 filandı
Sordum ve biraz konuştuk o da 4000'e almış şuan piyasası 5-6 bandında

Sordum ve biraz konuştuk o da 4000'e almış şuan piyasası 5-6 bandında
normalde piyasası 3.5k civarı birden artmış 5 ay önce aldıysa bi ara indirimde 2k ya indi herkes o zaman aldı o da o zaman almış

eski kulaklığım barracuda x kronik kırılma sorunlu biraz araştırırsan görürsün
tavsiyem cloud3 wireless olur
Cloud 3 kablolu modeli vardı fakat memnun değildim sattım. Ses performansı düşük ve EQ ayarı çok azdı. Ve mikrofon sesimi kısıyordu. 10/10 bi kulaklık fakat sesi yetersiz geldi bana.

Cloud 3 kablolu modeli vardı fakat memnun değildim sattım. Ses performansı düşük ve EQ ayarı çok azdı. Ve mikrofon sesimi kısıyordu. 10/10 bi kulaklık fakat sesi yetersiz geldi bana.
şuan wireless modeli var bende ses seviyesi kesinlikle yeterli ortalama %20 de kullanıyorum eq ayarlarını bende bu forumdan bi arkadaştan aldım gayet başarılı hocam

şuan wireless modeli var bende ses seviyesi kesinlikle yeterli ortalama %20 de kullanıyorum eq ayarlarını bende bu forumdan bi arkadaştan aldım gayet başarılı hocam
1236623673 sarı site ilan no buna ne diyorsun peki?

1236623673 sarı site ilan no buna ne diyorsun peki?
hocam sıfır kapalı kutu normal bir siteden kendi adınıza faturalı cloud 3 wireless almak varken neden aynı fiyata sahibindenden cloud2 wireless bakıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dün amazonda 3800dü mesela c3 wireless

hocam sıfır kapalı kutu normal bir siteden kendi adınıza faturalı cloud 3 wireless almak varken neden aynı fiyata sahibindenden cloud2 wireless bakıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dün amazonda 3800dü mesela c3 wireless
hocam çok doğru söylüyorsunuz. O zaman indirim takip edip cloud 3 wireless modelini alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,735
Üyeler
174,232
Son üye
Kanyev
Geri