Arkadaşlar yakın zamanda yeni kulaklık alacaktım g733 almayı düşünüyordum fakat olumsuz yorumları görünce biraz çekindim. Seçeneklere biraz daha göz atayım derken karşıma şunlar çıktı
şimdi biraz arada kaldım hem gündelik kullanım hem fps oyunları için hangisini almalıyım?
LOGITECH G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu KulaklıÄı - Mavi
G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu KulaklıÄı - Mavi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
HyperX Cloud II Wireless Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HyperX Cloud II Wireless Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
SteelSeries Arctis Nova 4 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, SteelSeries Arctis Nova 4 Wireless en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SteelSeries Arctis Nova 4 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, SteelSeries Arctis Nova 4 Wireless en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Razer Barracuda X 7.1 Surround Bluetooth Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer Barracuda X 7.1 Surround Bluetooth Kablosuz Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-04430100-R3M1 ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
şimdi biraz arada kaldım hem gündelik kullanım hem fps oyunları için hangisini almalıyım?