Steam'e girdim hazır indirimdeyken witcherı yapıştırayım dedim. Bunlardan hangisini almalıyım sanırım bazıları paket , 11.99 olanımı yoksa 14.99 Olan mı? Eğer avantajlı bir durum varsa 14.99 olanı alabilirim
Game of The olan değil mi?Goty edition al.
Goty edition al.
evtGame of The olan değil mi?
Evet Dlc varGame of The olan değil mi?
Diğer 5-6₺ olanlar ne işe yarıyor mantıklıysa onlarıda alabilirim.
The Witcher 3 Game Of The Year paketi Blood and wine ve Hearts of stone DLC'sini kapsıyor zaten.Diğer 5-6₺ olanlar ne işe yarıyor mantıklıysa onlarıda alabilirim.
goty editionda onlar da var zatenDiğer 5-6₺ olanlar ne işe yarıyor mantıklıysa onlarıda alabilirim.
15 olanı almalısın çok sağlam 1 dlc ve 1 de normal dlc var.Steam'e girdim hazır indirimdeyken witcherı yapıştırayım dedim. Bunlardan hangisini almalıyım sanırım bazıları paket , 11.99 olanımı yoksa 14.99 Olan mı? Eğer avantajlı bir durum varsa 14.99 olanı alabilirim
GOTY olanın içinde (resimde 3. ve 4. sırada olan) 12TL ve 6TL fiyata satılan 2 DLC paketi dahil. Kesinlikle GOTY alSteam'e girdim hazır indirimdeyken witcherı yapıştırayım dedim. Bunlardan hangisini almalıyım sanırım bazıları paket , 11.99 olanımı yoksa 14.99 Olan mı? Eğer avantajlı bir durum varsa 14.99 olanı alabilirim
15 olanı almalısın çok sağlam 1 dlc ve 1 de normal dlc var.
Aldım bile teşekkürler ama 3 tane olarak geldi olması gereken bu değil miGOTY olanın içinde (resimde 3. ve 4. sırada olan) 12TL ve 6TL fiyata satılan 2 DLC paketi dahil. Kesinlikle GOTY al![]()