Neler Yeni

hangi youtube kanalları daha iyidir?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
mert hoca ilzeyeyim o zaman :) gene uzun uzun notlar çıkarıyorum ya arkadaşlara gösterdim sen napıyosun dediler .d
Uzun nota gerek yok kitap yazmıyoruz sonuçta :)
Fosforlu kalemle önemli yerleri çizebilirsin mesela.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eko kitap var da stok yokmuş

Yasin Çınar

80+ Bronze
bende pdf çıkaracağım da çok pahalı tutacak diye çıkaramıyorum ya
evet geçen sene sadece çıktılara kırtasiye 1k'ya yakın para vermişimdir gittim bu sene yazıcı aldım eski yazıcılar gibi hayvan gibi de kartuş yemiyor binlerce sayfa basabiliyorsun bir doldurmayla. Eğer düşünüyorsan daha detaylı anlatabilirim.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
emirhan
Uzun nota gerek yok kitap yazmıyoruz sonuçta :)
Fosforlu kalemle önemli yerleri çizebilirsin mesela.

Eko kitap var da stok yokmuş
bkm ye gitsem bulabilir miyim ki yarın fiyatı da umarım uygundur eko sonuçta :D

evet geçen sene sadece çıktılara kırtasiye 1k'ya yakın para vermişimdir gittim bu sene yazıcı aldım eski yazıcılar gibi hayvan gibi de kartuş yemiyor binlerce sayfa basabiliyorsun bir doldurmayla. Eğer düşünüyorsan daha detaylı anlatabilirim.
olabilir anlatırsan sevinirim :) bende yazıcı almayı düşündüm de biraz pahalı

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam

Şans işi.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
emirhan
ekoları çok mu küçük oluyor peki ben geçen sene ne güzel mert hocanın kampını almıştım matematik hocasına gösterdim bu 12. sınıf düzeyi zor dedi iade etmek zorunda kalmıştım ama keşkeee etmeseydim :/

Yasin Çınar

80+ Bronze

Ben Mediamarktan 4 bin tl'ye aldım yazıcıyı. Aldığım model Epson L3211. İçinden tüm mürekkepleri geliyor + 1 tane de yedek siyah mürekkep geliyor. Kartuş demiyorum çünkü artık yeni yazıcılarda kartuş yerine mürekkep kullanılıyor yazıcıda bir tank oluyor o tanka su doldurur gibi mürekkepi dolduruyorsun. Bu yüzden çok tasarruflu bu sınavlarda mert hocadan yaklaşık 30 sayfa çıktı çıkarmama rağmen mürekkep seviyesi çok çok az düştü. (Standart kalite siyah beyaz) Zaten alırken aldığım abi bu içinden çıkan mürekkepler seni çok rahat 2 yıl götürür demişti dediği gibi de olacak gibi gözüküyor. Bittiği zaman ise 4 renk mürekkebi bu zamanda 500-800 tl gibi fiyatlara bulabiliyorsun. Yani bu fiyata yazıcının tüm tankını yeniden doldurabiliyorsun. (Orjinal mürekkep) Yazıcı alırken tonerli, kartuşlu ve tanklı yazıcı seçenekleri karşına çıkıcak, tanklı olanı seçmen daha doğru olur benim yaptığım gibi. Tanklı yazıcılar kartuşlulara göre daha pahalı bu arada ama aradaki farka değer kesinlike. Tonerli yazıcı aslında laserli yazıcı sadece siyah beyaz basıyor zaten bu yazıcılardan bir şey çıkardığın zaman kağıt sıcacık olur. Ama ara sıra da renkli çıkardığın durumlar olur diye o seçeneği elemen daha iyi olur. Bir de alırken eksta olarak wifi seçeneği de oluyor o senin tercihine bağlı genelde eksta 1000 tl daha pahalı oluyor ben almadım o aradaki fiyat farkına başka şeyler aldım o özellik sayesinde telefonundan direk yazıcıya dosya aktarıp basabiliyorsun yani kısacası işini kolaylaştırıyor bilgisayara aktarmana gerek kalmadan tek işlemle halledebiliyorsun. Canon yazıcıları ordaki yetkili abi önermedi nedenini bilmiyorum ama alcaksanız epson ya da hp alın dedi.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
ekoları çok mu küçük oluyor peki ben geçen sene ne güzel mert hocanın kampını almıştım matematik hocasına gösterdim bu 12. sınıf düzeyi zor dedi iade etmek zorunda kalmıştım ama keşkeee etmeseydim :/
Soru bankası için eko alınmaz da defter olarak alınabilir ama yazıcı şu an daha iyi bir seçenek. Sadece bu kitap için değil tüm hocaların kitapları var düşün.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
emirhan
Soru bankası için eko alınmaz da defter olarak alınabilir ama yazıcı şu an daha iyi bir seçenek. Sadece bu kitap için değil tüm hocaların kitapları var düşün.
aynen öyle ama toplu şekilde bakacağım duruma göre uygun bulabilirsem bakarım Şenol hoca nasıldır matematikte

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
emirhan

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,192
İsim
Hacı
Hocalara geldik.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Videolara baktım da soru çözümü yetersiz geldi bana videolarda 2 3 tane var. Mert hoca her kesime hitap ediyor.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,796
İsim
emirhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,659