Neler Yeni

Hangi Yurt Dışı Ülkesinde Yaşanır

Carl-S

80+ Gold
Reis gidipte dallasin siyahi sokaklarinda uyuşturucu satıcılarının yanında fln yaşamam herhalde illa silah serbestligi şu bu var diye ülkeyede gitmemezlik yapılmaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum ztn önceliğim Avrupa yada ABD Kanadada hoşuma gidiyor bunlardan biri tercihim olur ilerde bı sıkıntı olmazsa Almanya'da Türklerin yaşadığı yerlerde yaşarım
Hocam Almanya gidecekseniz ordaki Türkler çok güvenmeyin bence.

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA
Hocam Almanya gidecekseniz ordaki Türkler çok güvenmeyin bence.
Ztn devaminida yazdık sıkıntı olmazsa diye genelde sıkıntılı insanlar olabilir alman halkinada güvenemem biraz geri planda alman işçi alimlarindan geldi ztn ordakilerin geneli almanya için ölürler gibi geliyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eğer okursan Almanya bence galiba PC mühendisleri 60000 Euro maaş alıyor yoksa Hollanda ama Almanya'da mantıklı
Değişir o.
Şirketine , Durumuna , Şirket durumuna , şartlarına , bulunduğu yere senin ne kadar tecrübei olmana kadar değişir .

Berkarda

80+ Silver
Değişir o.
Şirketine , Durumuna , Şirket durumuna , şartlarına , bulunduğu yere senin ne kadar tecrübei olmana kadar değişir .
Yeni mezun ama yıllıkmış 60k Euro ama yinede iyi para 💶

Carl-S

80+ Gold
Ztn devaminida yazdık sıkıntı olmazsa diye genelde sıkıntılı insanlar olabilir alman halkinada güvenemem biraz geri planda alman işçi alimlarindan geldi ztn ordakilerin geneli almanya için ölürler gibi geliyor
Benim demek istediğim hocam bazı türkler orada dolandırıcılık yapanlar var diyorlar almanya bir tanıdığım diyordu.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni mezun ama yıllıkmış 60k Euro ama yinede iyi para 💶
Dediğim gibi.
Sen gayret etmediğin sürece altın madenine bile gitsen altın almazsın.
Kazıcaksın kanka nerede olursan ol.
He iyi bir yerde daha kolay yolu ancak gene kazmazsan olmaz.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Türkiye haric hepside .d neyse arkadaşlar yurt dışı hayalim var ABD ye gitmek istiyorum ama green card başvurusunun tutması zor ondan dolayi gitme ihtimalinin daha yüksek olabileceği ve alım gücünün yüksek olduğu bı ülke var mıdır ABD ye kıyasla
benim ailemin bir üyesinede yeşil kart çıkmadı
10927.png

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
norveç