Rampage cloud önerebilirim gayet güzel bir kulaklık 250 tl f/p ürünü300 TL en iyi kulaklık hangisi cs go için. Teşekkürler
cloud değil rampage drop yanlış yazmışım xDRampage cloud önerebilirim gayet güzel bir kulaklık 250 tl f/p ürünü
Dostum bende yarın bi sipariş vermeyi düşünüyorum. senin icinde yardımcı olayim öncelikle ben james donkey712 . mei . mihawk .luna gibi kulallıklara baktım. bu kulallıklarda mihawk icin olumsuz seyler yazmıslar tasarım vesaire bence en güzeli oydu onu eledim. James Donkey yazısı hoşuma gitmemişti ama microfon ses olarak güzel mei ise mikrofonu cok iyi kulallık yerindede fakat bana sanki James Donkey azcık daha iyi gibi geldi luna microfon acısından iyi deneyimleme fırsatım olmuştu ama ısınamadım egerki 7.1 istemiyorum gerek yok diyorsan da Corsair hs 50 var 330 gibi bişiydi son baktıgımda 7.1 olsun diyorsanda sanal 7.1 James Donkey tasarımı hosuna giderse kacırma derim 169 tl ye gittigidiyiyorda görmüştüm. bakabilrsn yarın bende siparis edicegim glb hala araştırıyorum.( Rampage markasına hic bakmadım.300 TL en iyi kulaklık hangisi cs go için. Teşekkürler