Yanlış bilmiyorsam patriot cl30. Forumda çok fazla kişi aldı ve tavsiye edildi. Cl36 ram pek önerilmiyor. Cl30 almanız daha yararlı olacaktır.Patriot Memory Viper Venom RGB DDR5 RAM 32 GB (2X16GB) 6000MT
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO SİYAH DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB PC Ram
arasında kaldım bu ikisinin ben sipariş verdiğim patriotun skıll pahalı idi şimdi indirime girmişhangisi iyidir
30 mu daha iyi 36 mı anlamadımikisi de bildiğim kadarı ile hynix a die ama patriot cl30 mu cl36 mı? eğer 30 ise daha kaliteli die çıkma şansı çok daha yüksek gskille kıyasla eğer 36 ise birebir aynılar
farkları ne knkmYanlış bilmiyorsam patriot cl30. Forumda çok fazla kişi aldı ve tavsiye edildi. Cl36 ram pek önerilmiyor. Cl30 almanız daha yararlı olacaktır.
hocam patriot viper daha mantıklı cl30 değerinde ram baya da güzel ramler çoğu kişi tavsiye ediyordu forumdaPatriot Memory Viper Venom RGB DDR5 RAM 32 GB (2X16GB) 6000MT
GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO SİYAH DDR5 6000MHz CL36 1.35V RGB PC Ram
arasında kaldım bu ikisinin ben sipariş verdiğim patriotun skıll pahalı idi şimdi indirime girmişhangisi iyidir
zaten onu aldım knk daha önce şey diyorlardı, gskil ile rakip yok falan sipariş verirken 1.3k daha pahalıydı o yüzden almamıştım ama şimdi vatanta 4450 tl ye gelmiş ondan sorayım dedim amazondan aldım zaten patriotrları eğer iyi denseydi iade eder onu alırdımhocam patriot viper daha mantıklı cl30 değerinde ram baya da güzel ramler çoğu kişi tavsiye ediyordu forumda
cl30 daha iyi30 mu daha iyi 36 mı anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
farkları ne knkm
patriot gayet iyi bende sistemimde RGB olmayan versiyonunu kullanmayı düşünüyorum önemli olan Cl değeri zaten o da gayet iyizaten onu aldım knk daha önce şey diyorlardı, gskil ile rakip yok falan sipariş verirken 1.3k daha pahalıydı o yüzden almamıştım ama şimdi vatanta 4450 tl ye gelmiş ondan sorayım dedim amazondan aldım zaten patriotrları eğer iyi denseydi iade eder onu alırdım
heh tamam doğru ramleri almışım o zaman teşekkür ettim brom varolasıncl30 daha iyi
 )
)Hocam gskill zaten çok iyi marka. Ama cl36 ile cl30 ramleri kıyaslamak pek mantıklı değil. Patriot tam f/p bir ürün.zaten onu aldım knk daha önce şey diyorlardı, gskil ile rakip yok falan sipariş verirken 1.3k daha pahalıydı o yüzden almamıştım ama şimdi vatanta 4450 tl ye gelmiş ondan sorayım dedim amazondan aldım zaten patriotrları eğer iyi denseydi iade eder onu alırdım
tamam knk teşekkür ettim eksik olmayasınpatriot gayet iyi bende sistemimde RGB olmayan versiyonunu kullanmayı düşünüyorum önemli olan Cl değeri zaten o da gayet iyi
 )
)adamsın knkm teşekkür ettim eline sağlıkHocam gskill zaten çok iyi marka. Ama cl36 ile cl30 ramleri kıyaslamak pek mantıklı değil. Patriot tam f/p bir ürün.
 )
)Rica ederim hocam. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.tamam knk teşekkür ettim eksik olmayasın)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adamsın knkm teşekkür ettim eline sağlık)
Allah razı olsun brom daha iyileri senin olur inşallah gecen hayırlı ramazanın mübarek olsunRica ederim hocam. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
 )
)