Fevzicagman
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Kral bu apunun bir tık üstü ne onerirsin bu apudan iyi ama fiyat farkı 400 u geçmesin ekran kartı alırsam hemen alamam çünküAPU almak daha mantıklı bence. Hem de monitör dahil.
Yok kral şey ekran kartı hemen alamam apunun bir tık üstü ne onerirsin diyorum yeni ekran kartı alırsam 1660 super veya daha iyisini alirim16 gb ram al apu alacaksan. Ne kadar bütçe arttırabiliyorsun bilmiyorum ama 480 Gb ssd alabilirsin. Apu almak daha iyi.
![]()
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ekran kartı önermedim ki 16 gb ram ssd olarak da daha iyisini önerdim. Diğer parçalar aynı diğer parçalar gayet iyiYok kral şey ekran kartı hemen alamam apunun bir tık üstü ne onerirsin diyorum yeni ekran kartı alırsam 1660 super veya daha iyisini alirim