en soldakidir ama emin olmak icin ustten gorunumunu de atar misinAna kartıma takıcağım m2 ssd vidası hangisi
M2 slotumda vida bulamadım anakart kutusundan çıkan vidalarda bunlar ama hangisi olucak emin olamadım deneemwktende korktum yanlış bir şey takarım diye
en soldakidir ama emin olmak icin ustten gorunumunu de atar misin
İnternet sitesinde şöyle bir resme rastladım ama sanki 2 aşamalı kullanılmışen soldakidir ama emin olmak icin ustten gorunumunu de atar misin
yani vidanin tornavida giren kismi uste gelsin oyle fotograf at kanka
Bu olabilir mi acaba?yok bu degil kanka
Teşekkürler ssd montajını da anlatabilir misiniz adım adım yt den izledim ama bir hata yapmak istemiyorumGri olanlar kullanılcak gri iri olan anakarta ince olacak bir m2 vidasıda ssd nin üstünden monte edilcek.
Sözlü anlatımı görüntülü anlatıma tercih mi ediyorsun?Bu olabilir mi acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler ssd montajını da anlatabilir misiniz adım adım yt den izledim ama bir hata yapmak istemiyorum
Hayır ama adımlarda kendimin görmediği bir detayın olmasından korkuyorum bu işlerden pek anlamam ı yüzdenSözlü anlatımı görüntülü anlatıma tercih mi ediyorsun?
Peki GPT abim şöyle dedi:Hayır ama adımlarda kendimin görmediği bir detayın olmasından korkuyorum bu işlerden pek anlamam ı yüzden