Bende o şekilde düşündüm ancak bulunduğum ortam gereği asansör yapısı gerekıyor birazMSI AL BENCE
Hakkında söylenilen ithamlar (Bozulma ihtimali ve Ghosting) ve mPRT ile G-SYNCing ayni anda açılamaması sıkıntı oluşturmaz mı ?Arynod der geçerim.
İtham edilen bir cihaz fakat her elektronik cihaz şansa bağlıdır hp-lenovo-asus ve tekrar asus kullandım hemde herkesin öve öve bitiremediği markalar fakat sonradan markanın %60 etken olduğunu %40'lık kesimin ise de şans olduğunu fark ettim. Eğer amazon gibi bir yerden alırsan 15 gün içinde iade eder paranı geri alırsın agam kasmaya çok fazla gerek yok.sıkıntı oluşturmaz mı
İthamlar dışında aslında 2. kısım önemli çünkü mPRT ile G-SYNC i aynı anda açamamak sıkıntı oluşturmaz mıİtham edilen bir cihaz fakat her elektronik cihaz şansa bağlıdır hp-lenovo-asus ve tekrar asus kullandım hemde herkesin öve öve bitiremediği markalar fakat sonradan markanın %60 etken olduğunu %40'lık kesimin ise de şans olduğunu fark ettim. Eğer amazon gibi bir yerden alırsan 15 gün içinde iade eder paranı geri alırsın agam kasmaya çok fazla gerek yok.
Hayır oluşturmaz.İthamlar dışında aslında 2. kısım önemli çünkü mPRT ile G-SYNC i aynı anda açamamak sıkıntı oluşturmaz mı
msi kalitesi varken monster yanında halt yemişArynod der geçerim.
Monster da ki 1ms Gtg
msı'ın 1ms i mPRT