Yardım Hangisini Almalıyım YARDIM!!!

MrKont

80+
Reaksiyon skoru
8
27 inch 1080 p monitör kötü gözüküyor hele yakın bi mesafede duruyorsa hepten göz zevkini bozar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine de arada fiyat farkı olmadan ekranı biraz büyütmüş olursun o yüzden kabul etmek mantıklı duruyor

Arkadaşlar selam. İtopyadan satın aldığım msi 256f (https://www.itopya.com/msi-mag-256f...tive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584) monitörü stokta olmadığı için geç geleceği için şu monitörü önerdiler; https://www.itopya.com/msi-mag-275f...tive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26698

27 inç olursa sıkıntı olur mu diye merak ediyorum sizce kabul etmeli miyim

(FİYAT FARKI İSTEMİYORLAR)
Masan genişse ve büyük ekranda oyun zevki seviyorum diyorsan tabikide 27 ekranı almanı tavsiye ederim.

yani satarken belki zorlanırsın çünkü 27 inch 1080 pek tercih edilen bi çeşit değil ama fiyat farkı vermeyeceğin için ucuza verir kurtulursun öyle bi durumda da bence kabul edilebilir gibi değişim teklifi

Masan genişse ve büyük ekranda oyun zevki seviyorum diyorsan tabikide 27 ekranı almanı tavsiye ederim.
hocam masam yeterli fakat 25inç ile 27 inç arasında hem renk gamı düşüyor hem pixelleri arası açılma durumu var bu sebepten dolayı çok fark olur mu
bir de 1080p olduğu için ekranı daha fazla büyütmek de istemiyorum

hocam masam yeterli fakat 25inç ile 27 inç arasında hem renk gamı düşüyor hem pixelleri arası açılma durumu var bu sebepten dolayı çok fark olur mu
bir de 1080p olduğu için ekranı daha fazla büyütmek de istemiyorum
Hocam o renk gramı dediğin şeyi görmen imkansız yani aşşırı dikkatli bakman lazım kı sürekli de oyun oynarken veya iş yaparken bunu farketmiyeceksin bile detaylara fazla takılı kalma sonra insan kafayı yiyor aldıktan sonra unutup gidiyor detayları :D madem aynı fiyat 27 ekranı almanı tavsiye ederim.

Elbette fark olur fakat monitörün çok dibine girmediğiniz sürece aşırı rahatsızlık vermez.

yani satarken belki zorlanırsın çünkü 27 inch 1080 pek tercih edilen bi çeşit değil ama fiyat farkı vermeyeceğin için ucuza verir kurtulursun öyle bi durumda da bence kabul edilebilir gibi değişim teklifi
hocam ben de en kötü satarım diye düşündüm fakat satmak için değil kullanmak için alıyorum

hocam daha önce kullanan biri olarak söylüyorum kesinlikle 27inç 1080p alınmaz. Görüntü zevkini acayip bozuyor.

Elbette fark olur fakat monitörün çok dibine girmediğiniz sürece aşırı rahatsızlık vermez.
monitör kolu kullanıyorum arada bir monitörü yakınıma aldığım oluyor

monitör kolu kullanıyorum arada bir monitörü yakınıma aldığım oluyor
bu arada aldığım monitör zaten 24.5 inç yani 23.8 ya da 24 değil

O zaman biraz rahatsız edebilir. Kullanmak için sizin aldığınız model daha iyi olabilir.
tamamdır çok teşekkürler

arkadaşlar cevaplarınız için herkese çok teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,936
Üyeler
186,816
Son üye
Sonbaharınİlki