Hangisini almalıyım?

GoktugQA

80+
Reaksiyon skoru
5
iki kasa arasında kaldım hangisini alayım sizce

markasız kasa mı alacaksın msi mı alacaksın tabii ki msi al

bence lian li mini snow'a da bi göz atabilirsin ben görünüşünü çok beğeniyorum

muhtemelen ikisinden birini alıcam birde anlıyorsam msi daki kasaya üste takılacak fan önerirmisin

Büyük ihtimal ikiside aynı kalitede msi marka basıp satıyor :D
aynen oyle cıdden cok dogru bır yorum ıcınde psu yok bısı yok bos kasa ama mıllet msı dıye cırpınır zokoya laf atar

Markasız mı reklam stratejisi o kadar önemli bir şey olduğunu bu arkadaştan görmüş oluyoruz işte

msi ın bazı modellerin hava sirkilasyonu hakkında yakınanlar oldu model bazında arastırıp yorumlarına bak bence

Birisi dünya çapında bak DÜNYA ÇAPINDA tanınan bir şirketken birisi sadece İstanbul merkezli satış yapan bir firmaya ait kasa. Siz bu kafayla devam
Benim kafamda hiçbir sıkıntı yok kendi kafana bak içi dolu mu boş mu diye seni aşşalayacak bir şey demedim herkese açık forumdasın eleltiri alınca kudurmayacaksın msı kasar zoko da reklam yapsa ya da başka bir marka yapsa oda dünya çapında yani sana göre dünya çapında olan seviyeye ulaşır insanı varlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birisi dünya çapında bak DÜNYA ÇAPINDA tanınan bir şirketken birisi sadece İstanbul merkezli satış yapan bir firmaya ait kasa. Siz bu kafayla devam
Sanki msı yetkili satış elemanı triplere bak

Msi her model gamında her kalitede ürün üreten bir firma.Merkezi çin olan onlarca firmanın ürünlerine marka basıp sattırıyor.Ek olarak burası bir forum herkes burada dosthane bir şekilde iletişim kuruyor böyle ofansif cümleler yazmana gerek yok.Herkes bütçesinin yettiği en iyi ürünü almak istiyor.

Benim kafamda hiçbir sıkıntı yok kendi kafana bak içi dolu mu boş mu diye seni aşşalayacak bir şey demedim herkese açık forumdasın eleltiri alınca kudurmayacaksın msı kasar zoko da reklam yapsa ya da başka bir marka yapsa oda dünya çapında yani sana göre dünya çapında olan seviyeye ulaşır insanı varlık

Sanki msı yetkili satış elemanı triplere bak
Yazdığı cümlelerden yaşı küçük olduğu anlaşılıyor hocam boşver sen saygıyla yaklaş

Msi her model gamında her kalitede ürün üreten bir firma.Merkezi çin olan onlarca firmanın ürünlerine marka basıp sattırıyor.Ek olarak burası bir forum herkes burada dosthane bir şekilde iletişim kuruyor böyle ofansif cümleler yazmana gerek yok.Herkes bütçesinin yettiği en iyi ürünü almak istiyor.

Yazdığı cümlelerden yaşı küçük olduğu anlaşılıyor hocam boşver sen saygıyla yaklaş
Yaşının küçük olduğunu anladım zaten hocam ama yaştan vurmak istemedim şöyle tiplerede saygılı davranmak içimden gelmiyor

iki kasa arasında kaldım hangisini alayım sizce
İkisi arasında düşünmene hiç gerek yok hocam, Pano tasarım olarak mükemmel bir kasa.

Geri