Neler Yeni

Hangisini almalıyım

Catobe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berkay Torun
O zaman ikinci sistemi alın çünkü ekran kartında Ventus XS soğutma MSİ'ın en kötü soğutucusu olmasına rağmen TUF soğutmadan daha iyi. Üçüncü sistemde ise o anakart B450M-A Pro MAX'ten RAM frekansı daha düşük.
2. sistemdeki kasa nasıl bir bilgin var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR
High Power PSU ve Dark kasalar iyi mi diye araştırıp gelir misin?
mevcutta dark samurai kasa kullanıyorum (yeni sistemim daha gelmedi ) ve memnunum hava akışıda gayet yeterli malzeme kalitesi tatminkar nesi kötü bunun ? psu konusunda yarı modüler,80+ ve fiyatı uygun olduğu için tavsiyede bulundum tekrar ediyorum benim paylaştığım fiyat aralığında daha iyisi var diyo isen paylaş bizde bilgi sahibi olalım arkadaşım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Muhammet Zora
mevcutta dark samurai kasa kullanıyorum (yeni sistemim daha gelmedi ) ve memnunum hava akışıda gayet yeterli malzeme kalitesi tatminkar nesi kötü bunun ? psu konusunda yarı modüler,80+ ve fiyatı uygun olduğu için tavsiyede bulundum tekrar ediyorum benim paylaştığım fiyat aralığında daha iyisi var diyo isen paylaş bizde bilgi sahibi olalım arkadaşım :)
Biz 6000 TL 'lerdeyiz senin önerdiğin sistem 7200 TL
A2000'in stoğu yok onun yerine 200 TL daha ucuz olan RC500'ü seçtim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR
Biz 6000 TL 'lerdeyiz senin önerdiğin sistem 7200 TL
A2000'in stoğu yok onun yerine 200 TL daha ucuz olan RC500'ü seçtim.
haklısın aga onun paylaştığı sistemde hdd yok anakart daha düşük ben parçaları fikir olması açısından paylaştım ona göre kafasında harmanlar tercihini yapar diye , m2 okuma/yazma hızı nedeniyle onu önerdim :)

Demir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Volkan Demir
@ErtuğrulÜndar Hocam belirttiğiniz sistemdeki PSU ve kasa berbat lütfen şu bileşenlere önem gösterin.
Kasa neyse ama High Power PSU'lara berbat diyorsan, bence yardımı kes. Senin piyasada çok kaliteli dediğin bir cok PSU'nun üreticisi konumunda. Dunyada ilk gold sertifika almis PSU üreticisidir High Power. Frisby, Power Boost, Game Power, Rampage ve James Donkey gibi fason ürünler ile karıştırma.

Son düzenleme:

Demir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Volkan Demir
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular