Neler Yeni

Hangisini almam daha mantıklı?

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Bütçe
13000
Alpha 17

Alpha 15

Fiyatına göre değerlendirirseniz sevinirim ve bu laptopların ekranı ıps mi kimisi TN diyor kimisi IPS diyor biliyorsanız yazabilirsiniz.

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arada bir fark var doğru ama değer mi tartışılır. Şüphesiz Alpha 17'yi alırsan daha iyi oyun performansı ve daha uzun ömürlü bir bilgisayar olacaktır. Tercih sana kalmış.

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada bir fark var doğru ama değer mi tartışılır. Şüphesiz Alpha 17'yi alırsan daha iyi oyun performansı ve daha uzun ömürlü bir bilgisayar olacaktır. Tercih sana kalmış.
Ekranları hakkında bir fikriniz varmı

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Samet Mustafa Aktaş

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Alpha 17

Alpha 15

Fiyatına göre değerlendirirseniz sevinirim ve bu laptopların ekranı ıps mi kimisi TN diyor kimisi IPS diyor biliyorsanız yazabilirsiniz.
hocam bu laptoplar yerine monster alsanıza tulpar serileri kat kat daha iyi örnek olarak
Tulpar T5 V21.1.4 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran lar derken ıps mi TN mi demek istemiştim
pardon ips daha iyi diye biliyorum hatta ips de ekran renkleri daha iyi diyorlar
IPS ve VA panellerin TN panele göre en önemli iki avantajı var. Birincisi çok daha iyi izleme açısı sunmaları. ... Diğer bir fark da IPS'in VA panele göre daha yüksek tepki süresine sahip olmasıdır. IPS TN panelden daha yavaş tepki süresine sahip olmakla birlikte oyunlar için yeterli bir hıza sahiptir.

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bu laptoplar yerine monster alsanıza tulpar serileri kat kat daha iyi örnek olarak

pardon ips daha iyi diye biliyorum hatta ips de ekran renkleri daha iyi diyorlar
IPS ve VA panellerin TN panele göre en önemli iki avantajı var. Birincisi çok daha iyi izleme açısı sunmaları. ... Diğer bir fark da IPS'in VA panele göre daha yüksek tepki süresine sahip olmasıdır. IPS TN panelden daha yavaş tepki süresine sahip olmakla birlikte oyunlar için yeterli bir hıza sahiptir.
Monsterden uzak duruyorum kullanıcıları bile uzak durun diyor siz ekranının ıps mi TN mi olduğunu biliyormusunuz?

Alpha 17 almalısın
Ekranı TN mi ıps mi

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Monsterden uzak duruyorum kullanıcıları bile uzak durun diyor siz ekranının ıps mi TN mi olduğunu biliyormusunuz?
öncelikle monster gayet kaliteli marka kuzenim kullanıyor.
özelleştirme seçeneği var
sonradan kendiniz ram falan taktırsanız garanti dışına çıkmıyor(başka markalarda yok)

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin

İps in daha iyi olduğunu biliyordu. Alpha 17 nin ekranı ney ıps mi TN mi

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Samet Mustafa Aktaş

Ekranı TN mi ıps mi
alpha 15: led ips
alpha 17:fullhd

rwelve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Fahrettin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç