oc yapmayacağımİkisi de çok iyi anakartlar. X570 chipset olarak overclock konusuna biraz daha yatkın. Karar veremedim fakat Asus fanboyu olarak ROG Strix.
Edit: VRM olarak ROG Strix daha iyimiş yani overclock konusunda da daha iyi.
Hangi işlemci ile kullanacaksın?oc yapmayacağım
Zaten o konuda da ROG Strix iyimiş. @crazyreign abi niye kızdın ya 2 yanlışımız da mı olmasın.oc yapmayacağım
evet RGB yada ARGB bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum fakat siz son karar olarak ne önerirsiniz hocamROG STRIX B550-F GAMING VRM olarak daha iyi bir model dostum, şahsen ben de onu tercih ederdim.
Ama 1 tane ARGB girişi var, eğer ARGB'li sıvı soğutucu falan takacaksan X570 Gaming X daha iyi olabilir çünkü onda 2 tane ARGB, 2 tane de RGB girişi var.
3700x diye düşündümHangi işlemci ile kullanacaksın?
Dostum o zaman daha iyi VRM'in pek bir anlamı yok, ileride çıkan Ryzen 4000 serisi işlemcileri de çok rahat kullanırsın zaten o anakart ile.evet RGB yada ARGB bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum fakat siz son karar olarak ne önerirsiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
3700x diye düşündüm
sistem yeni toplanacak
sağolun hocam eywDostum o zaman daha iyi VRM'in pek bir anlamı yok, ileride çıkan Ryzen 4000 serisi işlemcileri de çok rahat kullanırsın zaten o anakart ile.
Bence X570 Gaming X al, daha fazla ARGB girişi daha iyi.