tesekkur ederim yanıtın için.galax daha ıyı sogutma performansı olarak
ryzen 5 7600 ve 7500F arasında çok bi performans farkı var mı? bilgin var mı bu konuda?galax daha ıyı sogutma performansı olarak
farkı yok sadece 7600 un ıcınde dahılı gpu vartesekkur ederim yanıtın için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ryzen 5 7600 ve 7500F arasında çok bi performans farkı var mı? bilgin var mı bu konuda?
ya o çok önemli bir şey mi ? çünkü şu an bir hazır sistem alacağım, 7600 vardı sistemde ama stoğu bitmiş onun yerine 7500F var. ekran kartının ( galax 4070 ti super ) stoğu da bitmeden satın almak istiyorum çünkü sistemin fiyatı çok uygun kaçırmak istemiyorum. ne dersin?farkı yok sadece 7600 un ıcınde dahılı gpu var
olur sıkıntı olacagını sanmamya o çok önemli bir şey mi ? çünkü şu an bir hazır sistem alacağım, 7600 vardı sistemde ama stoğu bitmiş onun yerine 7500F var. ekran kartının ( galax 4070 ti super ) stoğu da bitmeden satın almak istiyorum çünkü sistemin fiyatı çok uygun kaçırmak istemiyorum. ne dersin?
tesekkur ederim hocam. galax alacagim evet.kesinlikle soğutma ve uzun ömür için galax
tamamdır hocam öyle satın aliyim o zaman. tesekkur ederim.olur sıkıntı olacagını sanmam
bu tarz yüksek fiyatlı ürünlerde distribitör veya biindik satıcılardan alınacağını unutma. Sadece ürün mesele değil arkasındakiler de sağlam olmalı. O şekilde alırsan hem sıkıntı yaşamazsın hem de 2. elde kolay satarsın.tesekkur ederim hocam. galax alacagim evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır hocam öyle satın aliyim o zaman. tesekkur ederim.
yok hazır sistem içerisinde alacağım da 2 adet hazır sistem vardı işte arada kaldığım birinde galax birinde gainward vardı ondan sordum.bu tarz yüksek fiyatlı ürünlerde distribitör veya biindik satıcılardan alınacağını unutma. Sadece ürün mesele değil arkasındakiler de sağlam olmalı. O şekilde alırsan hem sıkıntı yaşamazsın hem de 2. elde kolay satarsın.