HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

lilmecw

80+
Reaksiyon skoru
7
hangisini tercih etmeliyim?

Ekler

• Screenshot_2024-11-09-18-50-00-729_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-09-18-50-00-729_com.android.chrome-edit.jpg
    219.6 KB · Hit: 81
tesekkur ederim yanıtın için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ryzen 5 7600 ve 7500F arasında çok bi performans farkı var mı? bilgin var mı bu konuda?
farkı yok sadece 7600 un ıcınde dahılı gpu var

farkı yok sadece 7600 un ıcınde dahılı gpu var
ya o çok önemli bir şey mi ? çünkü şu an bir hazır sistem alacağım, 7600 vardı sistemde ama stoğu bitmiş onun yerine 7500F var. ekran kartının ( galax 4070 ti super ) stoğu da bitmeden satın almak istiyorum çünkü sistemin fiyatı çok uygun kaçırmak istemiyorum. ne dersin?

ya o çok önemli bir şey mi ? çünkü şu an bir hazır sistem alacağım, 7600 vardı sistemde ama stoğu bitmiş onun yerine 7500F var. ekran kartının ( galax 4070 ti super ) stoğu da bitmeden satın almak istiyorum çünkü sistemin fiyatı çok uygun kaçırmak istemiyorum. ne dersin?
olur sıkıntı olacagını sanmam

tesekkur ederim hocam. galax alacagim evet.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam öyle satın aliyim o zaman. tesekkur ederim.
bu tarz yüksek fiyatlı ürünlerde distribitör veya biindik satıcılardan alınacağını unutma. Sadece ürün mesele değil arkasındakiler de sağlam olmalı. O şekilde alırsan hem sıkıntı yaşamazsın hem de 2. elde kolay satarsın.

bu tarz yüksek fiyatlı ürünlerde distribitör veya biindik satıcılardan alınacağını unutma. Sadece ürün mesele değil arkasındakiler de sağlam olmalı. O şekilde alırsan hem sıkıntı yaşamazsın hem de 2. elde kolay satarsın.
yok hazır sistem içerisinde alacağım da 2 adet hazır sistem vardı işte arada kaldığım birinde galax birinde gainward vardı ondan sordum.

Geri