Arkadaşlar merhaba sistemde tOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD birde samsung evo 860 250gb sata ssd var hangisine sistemi kurmalıyım? Aklımda olan evo modele sistemi kurmak toshibada ise oyunları kurmak yorumlarınız nedir?
Arkadaş sistemi hangi SSD ye kurayım diyor.Toshiba al geç.
Teşekkürler sanırım diğer arkadaşlar yanlış anladı peki bir şey daha sorsam asus tuf rtx 2060 var yorumlara baktım baya içim karardı sizce fikriniz nedir kasa adı da rampage hero modeli?Arkadaş sistemi hangi SSD ye kurayım diyor.
Bence de Samsung SSD ye sistemi kursan daha iyi olur.
TUF 2060`ın soğutmasını pek sevmedim şahsen. Eğer dual evo ya geçebilirsen iyi olur ama alınmaz diyemem.Teşekkürler sanırım diğer arkadaşlar yanlış anladı peki bir şey daha sorsam Asus tuf rtx 2060 var yorumlara baktım baya içim karardı sizce fikriniz nedir kasa adı da rampage hero modeli?
Öneml, değil h.o. Fanı oto yerine %60-70 civarına çekersen bir problem yaratacağını zannetmiyorum. Bu hızlardayken çok ses duyacağını da sanmam.Sistemi aldığım için dönüş mümkün değil bakalım artık bir şekilde soğutmasını ayarlamaya çalışıcam gerekirse kasaya ekstra fan alıp şuan 4 tane mevcut