Neler Yeni

Haplar nasıl yutulur?

JellyBuM

80+
Yutmadan önce bir yudum su iç, dilinin kuru kalmaması için, sonra hapı dilinin biraz gerisine doğru koy, hapı unutup normal bir şekilde direkt su iç, anlamazsın bile hapı yuttuğunu.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,033
İsim
Safa Uyğun
ayıp olmassa yaş kaç ???

Efem1905

80+ Bronze
Yav hapı at ağzına suyla beraber yut konu açmak için uğraştığın zamana değmez

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Neyi saçma knk içemeyen çok insan var (bende)içmek zorundamı çocuk nasıl içebilirim diye soruyo
Makat uygunsuz dil mi oluyor. Çok iyi hatırlarım din kültürü sınavında geçiyordu bu kelime sırf daha uygun olsun diye yazdım uyarı yemişim. Siz uyarı atmaya devam edin küfür etmiyoz bişey etmiyoz. Hap içmeyi bilmeyen mi var.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Makat uygunsuz dil mi oluyor. Çok iyi hatırlarım din kültürü sınavında geçiyordu bu kelime sırf daha uygun olsun diye yazdım uyarı yemişim. Siz uyarı atmaya devam edin küfür etmiyoz bişey etmiyoz. Hap içmeyi bilmeyen mi var.
Ben ona ne laf söyledim ne raporladım evet hap içemeyen var hemde az buz değil çok kişi var hap içemeyen engelli olmuyor benim içememe sebebim yukarıda yazıyor midemi bulandırıyor kısacası senin yapamadığın bir kaç şey vardır her insanın var bunun gibi

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Ben ona ne laf söyledim ne raporladım evet hap içemeyen var hemde az buz değil çok kişi var hap içemeyen engelli olmuyor benim içememe sebebim yukarıda yazıyor midemi bulandırıyor kısacası senin yapamadığın bir kaç şey vardır her insanın var bunun gibi
İlginç

Cryoniks

80+ Bronze
Arkadaşlar bu zamana kadar hiç hap içmiyordum içmediğim için ancak yaşım büyüme başladıkça doktorlar hep hap vermeye başladı.Bu haplar nasıl içilir hastayım ve hapları içmem lazım ama dilime koydyuğum da tam yutucekken dilim sanki geri itiyor kolay bir yolu var mı hap içmenin?
Hapı Dilinin Üzerine Koy Ardından Biraz Su İç Hap Suyun Üzerinde Yüzmeye Başlayacaktır Yani dilinden Kalkacak Geriye Sadece Yutmkunman Kalacak 😉

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Arkadaşlar bu zamana kadar hiç hap içmiyordum içmediğim için ancak yaşım büyüme başladıkça doktorlar hep hap vermeye başladı.Bu haplar nasıl içilir hastayım ve hapları içmem lazım ama dilime koydyuğum da tam yutucekken dilim sanki geri itiyor kolay bir yolu var mı hap içmenin?
Hapı diline koy, su iç ama sakın ısırma/çiğneme hapı.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Ben nerden baksam 6-7 yıldır içiyorum belki daha fazla.Dilinin üstüne koy ağzına su doldur ve o suyu yut ama hızlı bir şekilde veya diline koy bol bol su iç zaten gidicektir eğer bunlarıda yapamıyosan bir coco pops topunun içine koy ve onu yut veya bir besinin içine koy ve onu ye artık seçim ve fikir sana kalmış.

Top Bottom