Haplar nasıl yutulur?

Yutmadan önce bir yudum su iç, dilinin kuru kalmaması için, sonra hapı dilinin biraz gerisine doğru koy, hapı unutup normal bir şekilde direkt su iç, anlamazsın bile hapı yuttuğunu.

Diline koy hapı suyla yut lık diye gider zaten yokmuş gibi

Yav hapı at ağzına suyla beraber yut konu açmak için uğraştığın zamana değmez

Neyi saçma knk içemeyen çok insan var (bende)içmek zorundamı çocuk nasıl içebilirim diye soruyo
Makat uygunsuz dil mi oluyor. Çok iyi hatırlarım din kültürü sınavında geçiyordu bu kelime sırf daha uygun olsun diye yazdım uyarı yemişim. Siz uyarı atmaya devam edin küfür etmiyoz bişey etmiyoz. Hap içmeyi bilmeyen mi var.

Makat uygunsuz dil mi oluyor. Çok iyi hatırlarım din kültürü sınavında geçiyordu bu kelime sırf daha uygun olsun diye yazdım uyarı yemişim. Siz uyarı atmaya devam edin küfür etmiyoz bişey etmiyoz. Hap içmeyi bilmeyen mi var.
Ben ona ne laf söyledim ne raporladım evet hap içemeyen var hemde az buz değil çok kişi var hap içemeyen engelli olmuyor benim içememe sebebim yukarıda yazıyor midemi bulandırıyor kısacası senin yapamadığın bir kaç şey vardır her insanın var bunun gibi

Ben ona ne laf söyledim ne raporladım evet hap içemeyen var hemde az buz değil çok kişi var hap içemeyen engelli olmuyor benim içememe sebebim yukarıda yazıyor midemi bulandırıyor kısacası senin yapamadığın bir kaç şey vardır her insanın var bunun gibi
İlginç

Arkadaşlar bu zamana kadar hiç hap içmiyordum içmediğim için ancak yaşım büyüme başladıkça doktorlar hep hap vermeye başladı.Bu haplar nasıl içilir hastayım ve hapları içmem lazım ama dilime koydyuğum da tam yutucekken dilim sanki geri itiyor kolay bir yolu var mı hap içmenin?
Hapı Dilinin Üzerine Koy Ardından Biraz Su İç Hap Suyun Üzerinde Yüzmeye Başlayacaktır Yani dilinden Kalkacak Geriye Sadece Yutmkunman Kalacak 😉

Arkadaşlar bu zamana kadar hiç hap içmiyordum içmediğim için ancak yaşım büyüme başladıkça doktorlar hep hap vermeye başladı.Bu haplar nasıl içilir hastayım ve hapları içmem lazım ama dilime koydyuğum da tam yutucekken dilim sanki geri itiyor kolay bir yolu var mı hap içmenin?
Hapı diline koy, su iç ama sakın ısırma/çiğneme hapı.

Ben nerden baksam 6-7 yıldır içiyorum belki daha fazla.Dilinin üstüne koy ağzına su doldur ve o suyu yut ama hızlı bir şekilde veya diline koy bol bol su iç zaten gidicektir eğer bunlarıda yapamıyosan bir coco pops topunun içine koy ve onu yut veya bir besinin içine koy ve onu ye artık seçim ve fikir sana kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,125
Üyeler
188,205
Son üye
Tensai
Geri