Neler Yeni

Haplar yan etki yapmış olabilirmi?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
bugün yeni haplar aldım geçmeyen hastalık yüzünden, aynı anda 5 dakika aralıklar ile 5 hap, 2 boğaz spreyi ve 1 tane astım hava spreyi kullandım. şuan çenemin altı çok kasılıyor sanki kramp giriyormuş gibi ve kafam dönmeye başladı ateş yükselmeside var. buraya yazmam saçma biliyorum ama günümün 3 de 1 neredeyse daha fazlası hastanede geçiyor. akşam uyusam sabah düzelirmiyim. başına gelen varmıdır? teşekkürler

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,124
İsim
Emir
bugün yeni haplar aldım geçmeyen hastalık yüzünden, aynı anda 5 dakika aralıklar ile 5 hap, 2 boğaz spreyi ve 1 tane astım hava spreyi kullandım. şuan çenemin altı çok kasılıyor sanki kramp giriyormuş gibi ve kafam dönmeye başladı ateş yükselmeside var. buraya yazmam saçma biliyorum ama günümün 3 de 1 neredeyse daha fazlası hastanede geçiyor. akşam uyusam sabah düzelirmiyim. başına gelen varmıdır? teşekkürler
allah yardım etsin bi bilgim yok gittiğiniz doktorun numarasını alın daha doğrusu ilacı veren doktorun en azından böyle durumlar olduğunda aramada fayda var

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
allah yardım etsin bi bilgim yok gittiğiniz doktorun numarasını alın daha doğrusu ilacı veren doktorun en azından böyle durumlar olduğunda aramada fayda var
saolun hocam allah razı olsun, ne ilacı verenin nede doktorun numarası var.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Arda Eren Aslan
Başıma gelmedi ama doktorunuzun numarası varsa özelden durumunuzu belirtebilirsiniz.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Arda Eren Aslan

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645