Neler Yeni

Haqqus gen xx alınır mı?

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
Merhaba, normalde geçen ay alacaktım ama bazı sıkıntılar yüzünden alamamıştım. Şimdi özelleştirme olarak SSD'yi 1tb, PSU'yu MSI 550W yaptım. Farklı bi özelleştirme tavsiye eder misiniz?

1727031683764.png

Bi de peşin alacak bütçem olmadığı için 12 ay taksit yaptım ama fiyatı çok artıyor. Vatan'dan vs. peşin fiyata taksit daha güzel bi sistem bulunulabilir mi?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
kadir

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peşin 3 taksit kurtarıyorsa veya kuveyttürk varsa şu sistem çok daha f/p olur.
Hocam farklı siteden alacaksam bile özellikleri haqqus sisteme göre düşürmeden almak istiyorum ama taksit faizi düşükse fiyatı yükselebilir.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
kadir
Hocam farklı siteden alacaksam bile özellikleri haqqus sisteme göre düşürmeden almak istiyorum ama taksit faizi düşükse fiyatı yükselebilir.
şuan yoktur takip etmen lazım birkaç gün.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Alican ekinci
bence en f/p ddr5 sistem bu. ileriye dönük olduğu için ama taksit işi bozuyor. geçen gün arkadaşım tebde 0 faiz 25 bin tl kredi aldı ilk gelenlere öyle kampanyalar oluyor bankalardan böyle kampanyaları kovalayabilirseniz daha iyi olur.

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
bence en f/p ddr5 sistem bu. ileriye dönük olduğu için ama taksit işi bozuyor. geçen gün arkadaşım tebde 0 faiz 25 bin tl kredi aldı ilk gelenlere öyle kampanyalar oluyor bankalardan böyle kampanyaları kovalayabilirseniz daha iyi olur.
Hocam yaşım 16. bende bi tek iş bankası kartı var. sistemi de babama aldırmayı düşünüyorum. Dediğiniz banka kampanyalarını nereden takip edebilirim?

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Alican ekinci
Hocam yaşım 16. bende bi tek iş bankası kartı var. sistemi de babama aldırmayı düşünüyorum. Dediğiniz banka kampanyalarını nereden takip edebilirim?

arkadaşım hangikredi sitesinde bu kampanyayı görüpte aldı ilk müşterilere özel kampanya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşım hangikredi sitesinde bu kampanyayı görüpte aldı ilk müşterilere özel kampanya.
https://www.hangikredi.com/kredi/ih...7el9pgH_gvqsfDOZ_m3pZFP1oMdalzi0aAudbEALw_wcB burdan diğer kampanyalarada bakabilirsiniz

Ekler

• resim_2024-09-22_222811902.png
    resim_2024-09-22_222811902.png
    12.8 KB · Hit: 20

Erdem123

80+ Bronze
Merhaba, normalde geçen ay alacaktım ama bazı sıkıntılar yüzünden alamamıştım. Şimdi özelleştirme olarak SSD'yi 1tb, PSU'yu MSI 550W yaptım. Farklı bi özelleştirme tavsiye eder misiniz?

Alıntıyı görüntüle
Bi de peşin alacak bütçem olmadığı için 12 ay taksit yaptım ama fiyatı çok artıyor. Vatan'dan vs. peşin fiyata taksit daha güzel bi sistem bulunulabilir mi?
bende taksit konusunda sıkıntı yaşamıştım suan pahalı ürünlerde trendyol hepsiburada gibi yerler dışında çok yok 9 veya 12 ay taksitli trendyol ve hepsi burada gibi yerlerde ise çok pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bence bu fiyatlara vatan dan alabilirsin ama orda da taksit sıkıntı

eraydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
eraydd
Top Bottom